Палестина та Газа потребують халіфів-завойовників, а не нікчемних правителів-маріонеток

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Під єврейськими нальотами, обстрілами та вбивствами жителів Гази, і під відкритим небом, майже позбавленим навіть і однієї години без польотів єврейських літаків та ворон смерті, прибув емір Катару, з його дружиною та міністром іноземних справ до Гази о вівторка. Його захищали літаки євреїв у небі та силові структури влади, які підняли стяги та прапори Сайкса-Піко, які розділяють Умму, а не об’єднують. Ця влада закликала людей скандувати привітання еміру Катара, його делегації та його останні реконструкції!

Цей емір був зустрінутий тепло і з почестями, нагадуючи тиранів, які гинуть і перетворюють свої війська у парадні армії, а євреї знаходяться у безпеці від них. У двох кроках від еміру євреї, його товариші, з якими він ніколи не соромився зустрічатися, засідати та встановлювати дипломатичні відносини.

ХАМАС змалював цей візит основним, великим відкриттям та історичним днем! Немов би цей емір прийшов до Гази та Палестини, як відкривач, визволитель. У той час, коли він є тим, хто надав та відкрив свою країну для американських військ, встановив бази США, звідки ллється лава на голови мусульман в усьому світі.

Уряд ХАМАС скоротив та відібрав в Умми те, що хотів, вимогою зібрати гроші, замість того, щоб збирати армії, так само як це робив Халед Машаль на Катарському самміті у дні агресії у секторі Газа. Коли він сказав лідерам, що «ми не просимо вас, щоб ви відправили війська, але ми хочемо від вас допомоги та підтримки». І, таким чином, проблема Палестини змінилася і питання про джихад проти євреїв перетворилося у питання прибуткового уряду, який живе жебрацтвом, прикриваючись тим, що буцімто це допомога народу Палестини, у той час як вона стала додатковим тягарем для народу.

Емір Катару підтримав повстанців Лівії зброєю, і, навіть, відправив війська, які підтримують їх під командуванням НАТО. Підтримав деяких людей у Сирії, щоб відволікти революцію від свого курсу, боячись того, що щирі захоплять владу і застосують  Іслам у державі Халіфат. І невже насмілиться цей емір відправити свої війська на підтримку Палестини, у той час коли він у дружніх відносинах з євреями?!

O, народ Палестини...

Ці правителі сліпо та прихильно слідують за Заходом, разом із євреями реалізовують плани Заходу, Америки та Європи. Вони не висловлюють ані ваші бажання, ані ваші очікування визволення усієї Палестини, також і влади в обох сторонах Палестини, у Газі та Рамаллі не представляють вас та ваші інтереси. Народ Палестини являють ті, хто говорить про їх проблеми та їх очікування визволення, ті, хто говорить про гордість Умми та працює для того, щоб повести армії для вирішення питання Палестини та повного її визволення із полону жорстоких єврейських окупантів.

Палестина потребує халіфів, які завойовують своїми військами, вона не потребує емірів, які навідують її своїми брудними грошима. Палестина потребує Салахуддіна та К’утуза, а не правителів, які слугують загарбникам.

Ми у Хізб ут-Тахрір поспішаємо до будування другого праведного Халіфату, який об’єднає Умму та звільнить усю Палестину,  і тоді жителі Палестини з гордістю та гідно будуть приймати участь разом з усією Уммою у благах мусульман. Ми звертаємося до правителя Катару та йому подібним збитковим правителям: Воістину, Умма та народ Палестини із неї у повній мірі усвідомлює вашу реальність, Умма впевнено йде до відновлення своєї влади, вона забере владу у вас та покарає вас за те, що ви продали Палестину та усі мусульманські країни. Але покарання Наступного життя, суворіше та сильніше, якщо б ви розуміли…


أَجَعَلْتُمْ سِقَايَةَ الْحَاجِّ وَعِمَارَةَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ كَمَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ وَجَاهَدَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ لا يَسْتَوُونَ عِنْدَ اللَّهِ وَاللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ
 «Невже утамування спраги паломника та утримання Заповітної мечеті ви прирівнюєте до діянь тих, хто увірував в Аллаха та в Останній день і бився на шляху Аллаха? Вони не рівні перед Аллахом, і Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (9:19).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 012/119
Середа, 08 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
24/10/2012

 

Головне меню