Привітання від Хізб ут-Тахрір у Сирії з нагоди Ід аль-Адха аль-Мубарак

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Привітання від Хізб ут-Тахрір у Сирії з нагоди Ід  аль-Адха аль-Мубарак
Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, який одарив перемогою свого раба, підтримав своїх воїнів та Один поверг ахзаби.
Нема божества, окрім Аллаха, і  нікому ми не поклоняємося, окрім Нього, щирі у релігії перед Ним, навіть якщо це не подобається невірним.
Щирі у релігії перед Ним, навіть, якщо це не подобається Башару, Америці та змовникам. 

Серед  болі, частин  тіл та крові, перебуваючи  під обстрілами  та серед розвалин, повсюдної  ненависті, скерованої  проти  Ісламу та мусульман, сходить сонце у святковий день, від якого ми очікуємо добра. Ід  аль-Адха аль-Мубарак нагадує нам про жертву, яка була принесена у якості підкорення лише перед Аллахом у найчудовішому та найвисочайшому виді. Також ця подія своїми такбірами та тахлілами нагадує нам про перемогу над Курайшем та його союзниками та азхабами при  битві у Рва  і про битву з Бану Курайза, коли вони усі змовились проти мусульман, проти країни благородного Пророка (с.а.в.) у Медині, першій столиці Ісламської держави. Також ці дні нагадують нам про перемогу, яка іде лише від Аллаха. Так давайте ж привітаємо це велике свято, коли ми не знаходимо інших слів, перебуваючи у пораненому Шамі  на адресу нашого замученого стражданнями, вигнаного, пораненого, стійкого, величного та благородного народу, окрім слів: завжди перебувайте у благоденстві, завжди перебувайте у затінку Халіфа мусульман, захисника країни та населення, який береже майно, оселі та честь, за яким б’ються та яким захищаються. Нехай Аллах прийме вашу покору перед Ним, зміцнить ваші стопи на шляху звершення революції, нехай зробить її щирою заради Свого Ліка та облагодіяною Його великою перемогою.

 

Інформаційний офіс ХТ у Сирії від свого імені та від імені хлопців з Хізб ут-Тахрір у Шамі вітає вас з цим благословенним святом, так само вітає вас з отриманими перемогами, якими одарив нас Всевишній у Шамі. Перша перемога – це повернення до Всевишнього Аллаха та незмінно суворій прихильності шляху Його Пророка (с.а.в.) у справі встановлення правління по тому, що низвів Аллах. У тому числі і розкриття світової змови проти вашої благородної революції, яка отримала цю якість, завдяки Ісламу. Ваша  мета  досягти  звільнення та  відродження не здійсниться, доки повністю, з голови до ніг, не буде знищено цей режим. Лише тоді може бути повноцінною радість, коли здійсниться присяга Халіфу мусульман в оплоті Ісламу – Шамі.
 
Вассаляму алейкум ва рахматуллахі ва баракятуху.

Субханака Аллахумма ва біхамдікя. Ашхаду алля іляха ілля анта, астагъфірукя ва атубу іляйкя.

Голава медіа офіса ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-71-20-024
Четвер, 09 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
25/10/2012

 

Головне меню