Росія посилює війну проти Аллаха та арештовує хлопців з Хізб ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

МВС Російської Федерації заявило: «Співробітники Головного управління по протидії екстремізму (ГУПЕ) МВС Росії спільно з ФСБ 12 листопада встали на заваді діяльності міжнародної релігійної організації «Партія ісламського відродження», визнаної терористичною внаслідок рішення Верховного суду та забороненої на території  Росії, під час операції  проти якої було затримано шість членів. Було встановлено, що лідери та активні учасники цієї організації проводили у московських мечетях активну вербувальну діяльність та розповсюджували екстремістську літературу. По місцях їх проживання були  проведені обшуки, під час яких було знайдено та вилучено дев’ять бойових гранат, зброя, патрони, література екстремістської скерованості, а також посібники по вербуванню та пропагуванню радикальних ідей  ісламу». Знайдення, про які вони кажуть, таких речей як гранати та боєприпаси, є брехнею та вигадкою. Якщо ісламські книги, які вони знайшли, є зброєю, тоді вони є першими, хто знає, що це явна брехня.

    قَاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ
 «Нехай погубить їх Аллах! До чого ж вони відвернуті від істини!» (9:30).

Влада Росії не перестане ненавидіти Іслам та мусульман, і вести ненависну пропаганду проти  носіїв  заклику, особливо проти хлопців із Хізб ут-Тахрір. Ворожість по відношенню до Ісламу стала очевидною та ясною справою після геноциду з боку влади до наших братів у Чечні, а потім утискання щирих носіїв заклику, судові переслідування та арешти, вбивства, здирництва, - і усе це робиться такими огидними методами, які не спадуть на думку нормальній людині. Вони почали переслідувати дружин, сестер та матерів носіїв заклику. Такими методами вони намагаються вплинути на володарів міцної віри та рішучості, та відвернути їх від шляху заклику, яким буде задоволений Господь світів. Але вони ніколи не досягнуть цього!
    
Зло цієї Сталінської системи не зупинилось, воно продовжує рухатися по шляху таких тиранічних систем  як Франція, Бельгія та інші, забороняючи носіння хіджабу у російських учбових закладах, у Ставропольському краї, на півдні країни. О середі 17 жовтня російські силовики вдерлися до мечеті «Іхлас» у місті Казань. Вони влаштували обшуки у мечеті та у домі імама мечеті, звинувачуючи його у причетності до діяльності ХТ.  Остання  низка злочинів  цієї тиранічної системи - це затримання 20-ти хлопців із Хізб ут-Тахрір та звинувачення 6-ти з них у терористичної діяльності, зберіганні зброї та боєприпасів. ХТ не застосовує насильницькі дії для досягнення своєї мети. Метою ХТ є відновлення другого праведного Халіфату за методом пророцтва. І це здійсниться з дозволу Аллаха незабаром, не зважаючи на перешкоди з боку Росії та її правителів.   
    
Суть Російської системи – це брехня, омана та злоба по відношенню до Ісламу та мусульман. Вона не може терпіти ісламські стяги. Їй також ненависно, коли мусульмани об’єднуються та відносяться з любов’ю  один до одного. Її ненависть проти  чистої релігії  Аллаха  проявилась у них на вустах, а те, що сховано у їх серцях, іще більше. Тому ми бачимо, як вони вигадують брехню за брехнею. Таким методом вони хочуть упевнити людей, щоб це було виправданням для скоєння брутальних справ. Гасла до протидій тероризму є цьому доказом. Це не більше ніж маска, за якою вони ховаються, здійснюючи свою ворожу політику проти Ісламу та мусульман. Діючий режим у Росії нічим не відрізняється від свого попередника Радянського Союзу. Вона успадкувала від РС тиранію, несправедливість та пригнічення для тих слабких, які живуть на її землях. І тому доволі природно, що Радянський Союз швидко зруйнувався, тому що він керував людьми за допомогою вогню та заліза, утисканням та тиранією. Внаслідок  чого народ  позбувся  його жорстоких кайданів при першій-ліпшій можливості. Ми сповіщаємо  благу звістку про те,  що ісламські країни, які безпосередньо та опосередковано контролюються цієї грішною системою, сумлінно працюють над позбавленням від терористичної хватки, і врешті решт звільнять колонізовані Росією країни, щоб ці країни  знов стали частиною Ісламської держави, по волі Аллаха.
      
О, мусульмани, як пригнічені Російською тиранією!

Режим Росії відкрито об’явив війну вам, вашому Господу та вашій релігії, без сорому та совісті. Невже ви хочете бути приниженими після того, як Аллах звеличив вас!? І хочете залишитися закутими у ланцюгах, ув’язненими у підвалах цього несправедливого закону!? Для вас рішення тільки у дотриманні наказів Аллаха. І міцно триматися за Його програму. І стояти стійко перед несправедливим тираном. Відкрито казати істину, не боячись та не вагаючись. Серйозно, щиро та постійно працювати для установлення Праведного халіфату в ісламських країнах. І позбавлення від кожного боягузливого тирана, який  вважав слабкими  мусульман та пригноблював їх. Ісламська держава Халіфат скине ці кайдани рабства з усіх людей. І поверне честь та гідність кожній людині. Не розрізняючи людей по їх кольору та релігії , буде судити усіх на важелях совісті та справедливості, щоб істина перемогла.


قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الآيَاتِ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ
 «Ненависть вже проявилась у них на вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть. Ми вже роз’яснили вам знамення, якщо ви тільки розумієте!» (3:118).

Усман Баххаш
Керівник медіа офісу
Хиізб ут-Тахрір
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 36/1433h
Середа, 29 Зу аль-Хиджа 1433 р. х.
14/11/2012

 

Головне меню