Залякування єврейською структурою людей ізольованої Гази викликано раболіпством влади та збиткових правителів

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Кримінальна єврейська структура використала тривале ганебне раболіпство арабських режимів та влад, і провела у середу ввечері широку кампанію повітряних бомбардувань жителів Гази, вбивши багатьох чоловіків та дітей, на чолі мучеників був лідер аль-Кассам Ахмад Джабарій. Варварська агресія триває проти жителів Гази, які протистоять агресії голими грудьми та легкою зброєю.

Ця боягузлива агресія почалася після того, як єврейська структура зрозуміла, що роль нового єгипетського режиму не перевищує ролі посередника між єврейською структурою та владою у секторі Газа для здійснення тривалого перемир’я, щоб гарантувати безпеку євреїв. Після того, як адміністрація президента запевнила зречення від більшої частини Палестини, і надання її євреям, і що народ Палестини не має права вимагати окупації 48-го року, або повернутися туди. І те, що він прагне лише того, щоб була визнана його держава на папері, на окупованих землях 67-го року, у якості члена спостерігача Організації Об’єднаних Націй.

Те, що посилило у єврейської структури агресію, це неодноразове підтвердження таких режимів як Турецькі, Катарські, Саудівської Аравії, Іранські, Єгипетські, та інших систем збитку того, що їх роль не перебільшує ролі галасливого ЗМІ та пожертвування коштів для двох урядів у Газі та Рамаллі. І те, що вони глухі та німі, не бачать і не чують крики загиблих жінок, літніх людей, дітей та беззбройних чоловіків, коли авіації єврейської окупації випробовують на них нові типи зброї та ракет.

Воістину, ця кримінальна єврейська структура гарантувала собі безпеку та продовжує свою агресію та окупацію. Скільки таких лідерів вони вбили своїми терористичними руками! Починаючи Абу Джихадом, шейх Ахмад Ясін, шейх Рантісі та інших шахідів. І хіба підняли правителі літаки з метою вбивства лідерів цієї структури, щоб не робили цього знову. Або ж літаки у цих правителів збитку лише для бомбардування народу, як це відбувається у Сирії, Пакистані та інших країнах?!

Кожний розсудливий, щирий, розуміє, що ці системи є творінням Америки та Заходу, вони утворені для захисту єврейської структури та змови проти народу, як це сталося у Катарі в останній час. Де, підлещуючись до Америки та Європи, утворили коаліцію, опозицію для того, щоб взяти покровительство над революцією, щоб була альтернативною для кримінального режиму Асада, усе це для збереження інтересів Заходу і єврейської структури. Як ці системи, які чинять змову проти свого народу, можуть підняти свої війська, щоб визволити Палестину або допомогти жителям Гази або іншим мусульманам, як просять допомогу.

Реальна відповідь на тривалу агресію євреїв, це підняти війська на допомогу народу Палестини і ліквідувати злочинну єврейську структуру, повернути Палестину її народу в лоно ісламської Умми. А військові лідери, після того як вони усвідомили зраду політиків, які сидять на шиї нашої Умми, повинні усунути цих правителів і дати присягу імаму, який буде правити ними за Книгою Аллаха та Сунною Його Пророка, який поведе їх на поле джихаду для визволення Палестини та усіх окупованих мусульманських країнах. І для цього працює Хізб ут-Тахрір, і він серед вас і разом з вами, так допоможіть же йому для піднесення та слави Ісламу та мусульман, і приниження невір’я та невірних, з допомогою Аллаха.


يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ
 «О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).

інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 012/121
Середа, 29 Зу аль-Хіджа 1433 р.х.
14/11/2012

Головне меню