Підвищення цін – це банкрутство системи, а зовсім не дефіцит бюджету

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Рішення йорданського режиму щодо підвищення цін на паливо, незважаючи на погану економічну ситуацію, яку переживають люди в Йорданії, твердо вказує на те, що ця система знаходиться у політичній кризі, а не у фінансовій та економічній кризі. Напад на кишені бідних та захоплення громадських грошей руками корумпованих є звичкою цієї системи як закономірний результат застосування невірної капіталістичної системи.

О, мусульмани Йорданії, воістину, ваш благородний Пророк (с.а.в.) сказав: «Якщо хтось втрутився з чимось до цін мусульман для того, щоб зробити дорожче, то Аллах має право кинути його у головну частину вогню у День воскресіння», (приводить Абу Дауд). Воістину, ця система не залишила жодного корупційного способу, який би не використала проти вас, так до якого часу ви будете мовчати, бо вам вже ясною стала істина, і перед вами розкрилась реальність цієї системи, проти вас застосована цілковита несправедливість, яку, навіть, камені не витримають, а завтра ваше положення буде подібне до того, хто довірив вовку своїх овець.

Воістину, позиція кожного мусульманина по відношенню до цієї системи не повинна бути заснованою на заклику до політичних реформ, виправленням або конституційним поправкам, або парламентському правлінню. Тому що усі ці заклики відволікають вас від правильного рішення та повертають до відновлення системи з усіма мерзенностями громадської легітимності. Позиція прийнятна для вас, це та, якою задоволений Аллах, і тільки вона є вірним рішенням, тобто робота для відновлення ісламського способу  життя шляхом запровадження ісламського шаріату та відновлення системи на основі Ісламу, і годі. Шляхом радикальних змін, які нічого не залишать від невір’я у наших країнах. Шляхом викорінення капіталізму та світського режиму, працюючи для того, щоб повернути Йорданію до основи її походження, від якого її відокремили невірні окупанти, та утворили багато проблем, щоб тримати її під контролем, незалежно від того, хто нею керує, доки вона управляється капіталізмом у кордонах Сайкса-Піко. Чи готові ви відповісти?

Всевишній Аллах каже:

وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى (١٢٤) قَالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَنِي أَعْمَى وَقَدْ كُنْتُ بَصِيرًا (١٢٥) قَالَ كَذَلِكَ أَتَتْكَ آيَاتُنَا فَنَسِيتَهَا وَكَذَلِكَ الْيَوْمَ تُنْسَى (١٢٦) وَكَذَلِكَ نَجْزِي مَنْ أَسْرَفَ وَلَمْ يُؤْمِنْ بِآيَاتِ رَبِّهِ وَلَعَذَابُ الآخِرَةِ أَشَدُّ وَأَبْقَى (١٢٧)
 «А хто відвернеться від Мого Нагадування, на того чекає тяжке життя, а у День Воскресіння Ми воскресимо його сліпим». Він скаже: «Господи! Чому Ти воскресив мене сліпим, якщо раніше я був зрячим?» Він скаже: «Ось так! Наші знамення явилися до тебе, але ти віддав їх забуттю. Таким же чином сьогодні ти сам будеш відданий забуттю». Так Ми воздаємо тим, хто вчиняв надмірно та не увірував у знамення свого Господа. А муки в Останньому житті будуть іще більше тяжкими та тривалими» (20:124-127).   


Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/39
Середа, 29 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
14/11/2012

Головне меню