Протести у Сіліані та їх наслідки

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Те, що сталося у вілаяті Сіліану з протестів і зіткнень між великою кількістю людей та силами безпеки досягло небезпечного рівню, що каже нам про наступне:

1 – Ініціатива репресій та утискань приречена на поразку … Проведені марші та протести - це заслуга народу країни, а що стосується спецслужб, то вони повинні замість утискань та чинення перешкод гарантувати безпеку учасникам протестів поряд із гарантуванням безпеки і в іншій частині країни..

2 – Обґрунтування цих протестів відоме, теоретично це позбавлення та відстрочка. Після того як втік Бен Алі, ми побачили наступне: гучний скандал та брехня в ім’я розвитку та сучасності …  Ця очевидна помилковість влади у тому, що вони намагалися приборкати та заспокоїти народ, не дивлячись на те, що вимоги народу посилювалися..

3 –Ми закликаємо народ Сіліани не віддавати своє керівництво до рук тих, хто бажає інтриг та фальсифікації подій та використовувати Сіліану лише для досягнення своїх цілей.. Роль же Союзу, який було розпущено, і поточні події сумнівні. А деякі політичні партії, які є незрозумілими як для міркуючих, так і для спільноти, потайки підбурювали народ на масові підпалення та пограбування, метою яких було збільшення заворушень, щоб посилити репресії і утиски побоюючись того, що поповняться ряди повстанців звичайними людьми.

4 – Народ Сіліани та інші повинні розуміти, що докорінне вирішення для них і решти народу Тунісу, а також усієї ісламської Умми є виконання Ісламу і його економічної системи, яка компетентна здійснити повне піклування над Уммою, і яка вважає бідність злочином у відношенні до Умми. Усі знають, що Європа, яка вдає з себе якогось рятівника і начебто надає підтримку, сама відчуває величезну економічну кризу. Умма не повинна впасти у цю безодню страждань, вона не повинна забувати про те, що саме може забезпечити гідне життя для нас, наших дітей та тих, хто буде після нас…

Інформаційний офіс ХТ,
Туніс
№ Х.Т.Т. 12/17
Четвер, 15 Мухарам 1434 р.х.
29/11/2012

Головне меню