Системи, вигадані людиною – істинна причина корупції, вторгнення та колонізації

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

5 грудня 2012р. у своїй щорічній доповіді Трансперенсі Інтернешнл, організація, яка займається дослідженням корупції та виданням звітів на цю тему, назвали Афганістан, Сомалі та Північну Корею найкорумпованішими державами у світі. У цій доповіді Афганістан, Сомалі та Північна Корея отримали оцінку 8 з 100, у той час як у 2011 та 2010 роках Афганістан займав друге місце з оцінками15 та 11 відповідно.

Не зважаючи на створення багатьох організацій та комітетів для протидії корупції, правителі-зрадники зазнали поразки у справі приборкання корупції у країні, і Афганістан день за днем усі більше утопає у ній.  
    
На додаток до фінансової корупції , кожне рішення, яке іде від утвореної людиною системи, усе більше погіршує ситуацію, породжуючи лиха. Кращим прикладом для опису цього стану є історія соціалізму, в наслідок запровадження якого 30% населення загинуло від тиранії, утискань, зубожіння та іншого. Іншим прикладом цього є капіталізм. Який кинув світ у дві світові війни, згубив життя мільйонів людей, поруч із тим, що сьогодні ми є свідками багатьох економічних проблем, з якими стикнувся Захід, і для яких у нього нема довгострокових життєздатних рішень.   
    
На додаток до цього, проблеми, з якими стикаються капіталістичні спільноти  у громадському та соціальному житті, подібні до гомосексуалізму, незаконним та брутальним зв’язкам між матір’ю та сином,  огидними зв’язкам з тваринами, та іншими проблемами, коли йдеться про стосунки між членами навіть однієї родини. Усе це жахливі прояви, якими пишається Захід, незважаючи на те, що вони руйнують його спільноти.

Але коли ми звертаємося до 13-вікової історії Халіфату, ми ніколи не бачимо у ній таких проявів як колоніалізм, корупція, утискання, вбивства та інше лихо. Люди різних віросповідань, рас та кольорів шкіри жили під затишком Ісламу у справедливості та у добрі протягом сторіч.

Захід привніс демократію та капіталізм з його злом у землі мусульман і намагається нав’язати їх Уммі під приводом «війни з тероризмом» заради продовження своїх хрестових походів, гнилі наслідки якого ми бачимо в Афганістані, який став найкорумпованішою державою у світі.


وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ
 «А хто відвернеться від мого Нагадування, на того чекає  тяжке життя, а в День воскресіння Ми воскресимо його сліпим» (20:124).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан
25 Мухаррам 1434 г.х.
09.12.2012

 

Головне меню