Америка та НАТО - найзапекліші порушники прав людини та дітей

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Уряд Афганістану офіційно заявив про те, що з 2008р. американська армія ув’язнила у Баграмі більше ніж 200 дітей.  Тим не менш таке відбувається не лише у Баграмі. Світ став свідком аналогічних терористичних та нелюдських дій американської армії у Кандагарі та Абу Грейбі.

США не лише визнали ув’язнення на протязі довгого часу афганських дітей до в’язниці, більш того вони наполягають на правильності цієї огидної дії, стверджуючи що це необхідно, щоб запобігти участь цих дітей у діяльності проти Америки. Дана політика позбавлення волі дітей та молоді є частиною політики режиму Обами, у межах якої вони намагаються заточити будь - кого, у кому вони вбачають потенційну загрозу для себе. Однією з причин ворожості молоді та дітей у відношенні США є високий рівень смертності серед дітей. Іронічно те, що колоніальні сили коять подібні дії під приводом протистояння потенційним загрозам.
 
Афганський уряд, будучи обізнаним про ув’язнення дітей до в’язниці Баграм, засудили це лише символічно, з кричущим лицемірством. Вони промовили слова, які лиш довели те, що їх відносини з Америкою подібні до відносин раба та хазяїна.
 
Усе це відбувається у момент, коли США планують вивід військ та підгодовують вправну заміну своєї політики шляхом підписання стратегічних пактів та угод про безпеку. Тим не менш, подібні жахливі дії іще більше викрили потворну пику США та її цінностей, що провалилися в очах мусульман Афганістану та всього світу загалом. Саме США після окупації Афганістану у 2001р. стали поборниками прав людини, прав дітей та позитивних змін у житті жінок, але після цього випадку людина зі здоровим глуздом без сумнівів бачить, що США та його соратники є гіршими порушниками прав людини, жінок і дітей. На додаток до цього, США єдина держава, яка використовувала атомну зброю проти іншої країни, наслідки якої відчуваються мешканцями Хіросіми та Нагасакі і до сьогодні у вигляді генетичних мутацій у дітей. Окрім того, маються достовірні доповіді та документи, які свідчать про те, що США використовувати фосфор та іншу хімічну зброю проти невинних громадянських осіб в Іраку та Афганістані, вбивши тисячі людей.
 
Саме ці нелюдські злочини роблять США найзапеклішим порушником прав людини. Не дивлячись на усі ці злочини, вони усе одно мають нахабність наполягати на правильності своєї порочної капіталістичної ідеології та демократичної системи правління, яка зруйнувала світ у соціальному та економічному аспектах.
 
Істинно сказав Аллах ﷻ:

عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ ۚ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ
 «Ненависть вже виявилася у них на вустах, але у їх серцях криється іще більша ненависть» (3:118)

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан.
Вівторок, 4 Сафар 1434
18 Грудня 2012

Головне меню