Свобода та демократія – джерела лиха подібні до лесбіянства та гомосексуалізму

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Завтра у Charter Hall у Найробі відбудеться семінар, на якому буде вручена спеціальна нагорода лесбіянкам та гомосексуалістам. Даний захід, в організації якого беруть участь Кенійська національна комісія по правах людини (КНКПЛ) та Національна комісія по правам гомосексуалістів та лесбіянок, демонструє те, що уряд та його інститути мають на меті легалізувати лихо.

У той час як мільйони громадян переживають скрутні часи через політиків, що втілюють брудну політику та помилкову капіталістичну економіку, ми не чули про яку-небудь ініціативу, скеровану на полегшення даної ситуації! Що за невірне розуміння першочергових проблем? У першу чергу, розглядаються проблемі людей-збоченців, без краплі сорому, які поводять себе немов тварини, і навіть іще більше розбещені аніж тварини? КНКПЛ, заснована урядом, прийняла рішення розповсюджувати цей порок, який руйнує людяність та ресурси, нагороджуючи політиків, репортерів та людей, що перебувають в авангарді захисників цих злочинців. Дивує те, що ці комісії мовчать при несправедливості, що коїться стосовно мусульман.

Хізб ут-Тахрір у Східній Африці нагадує організаторам цього семінару та його учасникам про покарання Аллаха ﷻ. Подібні пороки не можуть бути схвалюваними, тому що вони стали причиною знищення попередніх поколінь. Хізб зазначає, що усі пороки ідуть від урядів, які пов’язані західною політикою демократії, яка узаконює лихо у межах основоположного принципу капіталістичної ідеології – відокремлення законів Аллаха від життя. Виходячи з цього принципу людина наділяє себе свободою робити те, що побажає у цьому світі, хоча вона не помре, а буде повернена до Творця та Він її спитає  за усі справи, які робила у цьому світі. Лише держава Халіфат зможе протистояти усім порокам та усім інститутам та закладам, які розповсюджують ці пороки.

Шабані Мвалімі
Офіційний представник
Хізб ут-Тахріру Східній Африці.
Вівторок, 4 Сафар 1434
18 Грудня 2012

Головне меню