Проливши кров мільйону шахідів, Олланд знов прибуває до Алжиру продовжити пити кров населення

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Президент Франції Франсуа Олланд 19.12. на чолі великої делегації, яка складалася з 9 міністрів, 12 політичних відповідальних осіб та 40 бізнесменів, з’явився в алжирській столиці. Зі свого боку Бутефліка влаштував пишну зустріч гостей!

На прес-конференції, яка відбулася після зустрічі Олланда з президентом Бутефліка, французький голова відмовився приносити вибачення за колонізаторську політику у минулому своєї країни. Зокрема, він сказав, що прибув до Алжиру не для того, щоб «виразити каяття та вибачитися», а впевнити у тому, що Париж «замість усього цього бажає, дивлячись у майбутнє, разом до нього просуватися», сприяти у торгівлі у цій багатій на нафту та газ країні.

На другий день свого візиту до Алжиру (о четвер 20.12) Олланд виступив з промовою на засіданні обох палат парламенту країни. Він заявив: «Протягом 132 років Алжир був підкорений глибоко несправедливій та жорстокій системі. У цієї системи є назва: колонізація. Я визнаю страждання, які колонізація вчинила алжирському народу». Такого роду зізнання сталося після того, як відбулося нав’язування та блокування Францією заборони законопроекту щодо «злочинності колоніалізму» в алжирському парламенті.  
    
Далі він не поскупився на слова, зізнавшись у «кривавості репресій», які робила французька  поліція з демонстрантами 17 жовтня 1961 року, у результаті чого загинули  десятки алжирців у Парижі. Це виглядало як підступна спроба подати отруту у яскравій обгортці. У той період було вбито мільйон шахідів (ми їх так вважаємо, нехай Аллах так само їх вважатиме) це поміж 1954 та 1962 роками. 8 травня 1945 року та протягом наступних декількох днів було вбито 45 000 алжирців, зокрема, різанина, яку вчинили дикі окупаційні французькі сили, відбувалась у провінціях «Сєтіф», «Беджая», «Скікда» на сході країни, коли населення вийшло на демонстрації з вимогою свободи, після об’яви Другої світової війни.

До кількості злочинів Франції додається іще один епізод 13 січня 1960 року в оазисі Регган, алжирській Сахарі, був підірваний її перший атомний заряд, що призвело до екологічної катастрофи, постраждали люди. Досі зустрічаються захворювання, викликані винищуючим усе живе випромінюванням, незважаючи на те, що з того часу минуло 52 роки. У той же час не відбулося жодного визнання стосовно жертв громадянського населення внаслідок цього жахливого випробування, що спонукало Олланда в інтерв’ю алжирського телеканалу пообіцяти про «застосування закону компенсацій жертвам французький ядерних випробувань алжирській Сахарі», також він сказав, що : «Французька сторона зобов’язується виплатити постраждалим усі компенсації».    

Шановні мусульмани в Алжирі

Перед вами президент, який є історичним наступником колонізаторської країни, визнавший факт скоєння його країною безжально та без докорів сумління найгірших форм масового знищення людей, звірських злочинів. Він заявив, що не прибув сюди заради вибачень та каяття перед нащадками павших жертвами віх їх руки, більше того, з нахабністю та презирством він почав говорити про свою відсутність жалю, у тому числі і країни, за вчинені ними огидні дії, визнавши факт проведення колонізаторської політики його країною, при цьому ні про що не жалкуючи і ані перед ким не вибачаючись! І це природно і цього варто було очікувати, оскільки для Франції ваша кров – о мужній та вільний народ Алжиру – нічого не варте, так будьте ж обережні та проявляйте пильність, щоб не попастися на підступи та хитрощі.  Повстаньте проти вашого правителі-агента

Бутефліка та виженіть Олланда з вашої країни.  

Шановні мусульмани Алжиру! Шановні мусульмани в усьому світі!

Франція є державою-колонізатором, без моралі та релігії. Сьогодні вона прибула до Алжиру, щоб роз’ятрити рани Алжиру, що затягнулися, та нанести додаткові. Після того, як Франція нагадала вам про 1,5 млн. шахідів, не соромлячись, не вибачаючись та не жалкуючи про це, вона прибула до вашої країни заради розграбування ваших же багатств, щоб компенсувати свої величезні економічні втрати. Викачування засобів із вашої країни можливо декількома шляхами – будівництво фабрик, економічні проекти, відкриття ринку збуту для своєї продукції у країну мільйона шахідів.  

На додаток до свого злочинного плану, Франція у тому числі прибула  сюди, щоб підштовхнути Алжир до проведення військових операцій проти тих, кого вона іменує «терористичними» рухами на півночі Малі. Вона бажає, щоб брат із Алжиру вбивав брата із Малі, а потім відбудеться найгірша форма окупації.

Франція як і її сестри, інші західні колонізаторські країни, не розуміють «істину» як це намагається представити Олланд, окрім як силою. Так повстаньте ж проти вашої безпорадності, позбавтесь від кайданів колоніалізму. Встаньте в один ряд з Хізб ут-Тахрір заради позбавлення від історії принизливої  окупації. Поверніть права ваших шахідів не глузливими вибаченнями, не фінансовими компенсаціями, а справедливою відплатою Ісламською державою злочинному режиму, такому як Франція, і кожному, хто стоїть на її боці.

وَالَّذِينَ يَمْكُرُونَ السَّيِّئَاتِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَمَكْرُ أُولَئِكَ هُوَ يَبُورُ
 «А тим, хто замислює злодіяння, уготовані тяжкі муки, і їх замисли виявляться безуспішними»  (35:10).

Усман Баххаш
Керівник медіа офісу
Хізб ут-Тахрір
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 07/1434h
Субота, 08 Сафар 1434 р.х.
22/12/2012

Головне меню