Ми питаємо у Давутогълу: «Скільки тисяч мусульман у Сирії іще повинно бути вбитими для завершення «перехідного процесу»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Міністр закордонних справ Ахмед Давудогълу взяв участь у конференції представників Національної ради Сирії після обрання нових членів та голови Ради у столиці Катара Досі. Давудогълу, який брав участь у конференції у якості «представника» Америки, зайнятої у дану мить президентськими виборами, заявив наступне: «Безперечно, треба розуміти, що раніше Сирія не мала таку політичну структуру, яка дозволяла б наявність сильних опозиційних традицій. Тому після того, як у ній на порядку денному постали законні вимоги народу, опозиція протягом цього розвитку почала процес власного формування. Цей процес є перехідним».

На тлі сказаного, ми питаємо у Давудогълу: скільки іще крові  мусульман повинні пролити вбивця Асад та його шаббіхі для завершення перехідного процесу? Скільки іще дітей повинно залишитись сиротами і скільки іще материнських сердець повинно бути принесеним у жертву? Скільки іще сирійських міст треба зрівняти з землею? Наскільки Сирійська Національна рада, внутрішнє формування  якої  згідно до ваших слів почалось, представляє сирійський народ? Хіба не ви хотіли, щоб представники  Ліги арабських держав були втягнуті до цього перехідного процесу, тим самим даючи час Асаду для подальшого скоєння вбивств? Хіба не ви підтримувати план призначеного ООН до Сирії Кофі Аннана? Хіба не ви хотіли того, щоб спостерігачі ООН вирушили до Сирії для складання доповіді, тим  самим  підтримуючи  брудний  план  Америки?  Хіба не ви запустили зрадницький план у межах «операційного механізму», метою якого є недопущення втілення сподівань сирійського народу у вигляді ісламської держави?

Америка утворила Сирійську національну раду як елемент стратегії по наділенню баасистського режиму додатковим часом. Те, що вона сьогодні переформовує СНС, вказує на її невдоволеність його попередньою формою та зусиллями. Новий формат є підготовкою Сирії до демократичної передачі влади. Туреччина ж своєю допомогою Америці у цій підготовці передає істинний опір сирійського народу. Таким чином, Туреччина, сприяючи цим порочним планам та потискаючи забруднені кров’ю руки невір’я, зраджує кров, пролиту хоробрими мучениками.

Окрім цього, Давудогълу заявив, що Туреччина виступає проти терористичних організацій та структур, пов’язаних з ними, які намагаються впровадитись у Сирії.

Дана заява Давудогълу не відрізняється від наступної заяви держсекретаря США Хілларі  Клінтон, зробленої у Загребі:  «Існує потреба в опорі, який рішуче виступить проти екстремістських груп, які бажають вкрасти сирійську революцію». Обидві заяви даних офіційних осіб вказують на стурбованість та страх, які відчувають вони щодо мусульман, які увінчають сирійську революцію непідконтрольними США та усім державам регіону Халіфатом.

Сирійські мусульмани бажають від правителів Туреччини, щоб ті або мобілізували свою армію, яка захистить життя, майно та честь мусульман, або казали добре, або мовчали, подібно до того, як про це сказав Посланець Аллаха (с.а.в.): «Хто вірить в Аллаха та в Останній день, нехай говорить добре або мовчить» (мутафакун алейх).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Вілаят Туреччина
No: TR–BA–2012–MB–TR–017
25 Зуль-Хiджа 1434              
10.11.2012

Головне меню