Хізб ут-Тахрір закликає народ зректися від Хасіни та Халеди та скинути демократичну систему, яка породжує правителів-агентів

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Сьогодні Хізб ут-Тахрір влаштував громадські зібрання після п’ятничної молитви біля декількох мечетей у м. Дакка, на яких викрив раболіпство Хасіни та Халеди перед США та Індією та закликав скинути демократичну систему, яка породжує подібних агентів. Виступаючі на мітингах сказали про те, що заради запобігання встановлення Халіфату та утримання росту Китаю, лідер хрестоносців Америка використовує правителів-агентів , щоб підкорити Бангладеш американо - індійській сфері впливу. Протягом останніх 4 років уряд Хасіни бере співучасть з американцями та індусами у втіленні цього порочного плану шляхом численних актів зрадництва по відношенню до країни. Лідер опозиційного альянсу Халеда Зіа у своєму підкоренні імперіалістам нічим не відрізняється від Хасіни. Вона продовжить втілювати аналогічну зрадницьку політику, якщо її партія та альянс сформують уряд.

Виступаючі вказали на те, що Хасіна та Халеда є продуктами однієї демократичної системи, яка породила правителів, які стали причиною труднощів для свого народу та слугують агентами для закордонних хазяїв. У цій системі правителі правлять несправедливістю та вчиняють віроломно по відношенню до народу. Мусульмани не були знайомі з демократичною системою до приходу колоніалізму. Встановлення демократії у мусульманських країнах (та країнах 3-го світу) завжди супроводжувалось приведенням агентів Заходу до влади. У цьому полягає оманливий метод неоколоніалізму, який робить так, що експлуатовані народи  вважають, що їх правителі обрані ними, у той час як у реальності вони лояльні  до імперіалістів. Те ж саме має місце у Бангладеш. Лідери Ліги Авамі, які були агентами Британії, стали правителями країни після незалежності. Після, Зіаур Рахман, агент США, а після нього Ершад, підтримуваний Британією та Індією, правили країною. Після скинення Ерашада, Халеда та Хасіна, перша підтримувана Америкою, а друга Британією та Індією, за допомогою «демократичних виборів» передавали владу один одному при підтримці головних партій країни.

Наприкінці, виступаючі закликали народ зректися від Хасіни та Халеди, скинути демократію та відновити державу Халіфат, яка буде щиро та ефективно піклуватися про інтереси народу, буде правити справедливістю, виправдає довіру та вижене США, Британію та Індію, назавжди скасувавши їх домінування над суверенітетом, безпекою, ресурсами та армією країни.
      
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Вілаят Бангладеш
№ : 1434-02/1
7 Сафар 1434 г.х.
21-12-2012

Головне меню