Бійня у Хальфія - це нове обвинувачення цивілізованого світу у тому, що вони разом з правлячою бандою, і підтвердження падіння капіталізму

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

В операції, що заповнена підступністю, ницістю та розвалом, яка нанесена урядовою бандою у Сирії, Башар дав точні і прямі інструкції з бомбардування пекарні у місті Хальфія, яке знаходиться в околицях стійкого міста Хаму. Там, коло пекарні збираються сотні мирних жителів, зокрема жінки, діти та літні люди, щоб добути шматок хлібу і трохи перекусити, після того, як цей злочинець позбавив їх усіх джерел життя та їжі. А після декількох тижнів голодування, коли вони кинулися до пекарні, щоб добути трохи хліба, злочинний режим влаштував засідку, і нанесли удари літаками (Міг), які призначені лише для враження ворогів, забравши душі більш ніж дев’яносто шахідів і сотні інших зробивши інвалідами та пораненими. Усе це у той час, коли немає їм жодної медичної допомоги, ані медикаментів та гуманітарної допомоги. Цей навіжений звір Башар, не обмежившись цим, продовжив серію своїх злочинів, застосувавши свою хімічну зброю. Він використовував бомби токсичних газів в околицях Хомсу, що викликало параліч нервів, сліпоту, задуху та істерії, і призвело до загибелі десятків, а іншим не вистачає ліків і медичних процедур, які не доступні через продовжувану блокаду терплячого Хомсу злочинним режимом.

Одночасно з цим за новинами виявилося, що присутні російські спеціалісти, які самі контролюють точність використовування цієї смертоносної зброї, подібно до ракет Скад та іншої важкої зброї, яку революціонери не можуть використовувати, навіть якщо захопили у якості трофею. І заява іншого злочинця, Лаврова, що: «використовування сирійським режимом хімічної зброї є політичним самогубством» ніщо інше, к доказ того, що робить його пасинок у Дамаску і спроба приховати скоєні злочини.

О, терплячі мусульмани Сирії:

Увесь західний світ під керівництвом Обами мовчить мовчанкою небіжчиків, у той час, коли вони чують і бачать, що робить злочинець сторіччя Башар і його союзники, як він вбиває безвинних людей, в історії не було іще подібного злочину. А Захід, який базікає та хизується правами людини і охороною навколишнього середовища, любов’ю до тварин, загруз у болоті брехні з допомогою режиму у Сирії, з одного боку своєю мовчанкою і цією самою допомогою з іншого боку. І навіть винагороджує і утримує вбивцю при владі, не дивлячись на усі його злочини і розпусту. І вам, о герої Шаму, нічого не залишається, окрім як іще більше покладатися на Аллаха і мати щирі наміри лише заради Нього, відмовляючись від усіх підозрілих грошей і зброї, відмовляючись від усіх запропонованих видів головування  та вірності, окрім однієї абсолютної відданості Господу світів. Будьте стійкими і впевненими в обіцянці Аллаха в тому, що Він зробить вас намісниками на землі, якщо ви допоможете лише Йому. Він зробить вас намісниками у майбутній державі Халіфат, честь побудування якого чекає вас у вашому Шамі, у центрі дому Ісламу. І знайте, що Аллах чує і бачить, і він згубить цих тиранів, які за допомогою Аллаха впадуть з падінням вбивці Сирії.

وَلا تَهِنُوا وَلا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الأعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ (١٣٩) إِنْ يَمْسَسْكُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ وَتِلْكَ الأيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَدَاءَ وَاللَّهُ لا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ (١٤٠) وَلِيُمَحِّصَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَمْحَقَ الْكَافِرِينَ
 «Не слабшайте і не сумуйте, у той час, як ви будете на висоті, якщо ви дійсно є віруючими. Якщо вам нанесено рану, то адже подібну рану вже було нанесено і тим людям. Ми чергуємо дні (щастя і нещастя) для людей, щоб Аллах впізнав увірувавши і вибрав серед вас павших мучеників, адже Аллах не любить беззаконників, і щоб Аллах очистив тих, хто увірував і знищив невіруючих» (3:139-141)

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хібшам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-89-24-024
Понеділок, 10 Сафар 1434 р.х.
24/12/2012

Головне меню