Народ відкидає Хасіну, Халеду та демократичну систему

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Народ відкидає Хасіну, Халеду та демократичну систему.
Кулі не врятують їх. Мусульмани вимагають систему правління Халіфат

Уряд Хасіни наказав поліції  застосувати гумові кулі, внаслідок чого одна людина була поранена, а також заарештовано десятки мусульман. Це було зроблено для того, щоб розігнати декілька сотень учасників акції протесту, яка була влаштована Хізб ут-Тахрір навпроти Національного прес-клубу у Дацці. Партія влаштувала дану акцію, щоб виразити зречення народу від Хасіни та Халеди, агентів США та Індії , та демократичної системи, яка породжує подібних агентів. Протестуючі скандували гасла: «Хасіна та Халеда геть», «Агенти геть», «Демократія  геть» та «Люди вимагають Халіфату».

Основи кяфірської системи правління струсонули дані гасла, які озвучили жителі країни. В наслідок цього режим вжив жорстоку силу у якості засобу для свого захисту. Це було подібно до того, як хазяї даного режиму, США, Британія та Індія по усьому світу обрушують насильство на невинних, неозброєних громадянських осіб заради досягнення своїх порочних цілей.

Система невір’я почала усвідомлювати, що, незважаючи на її репресії, заклик до Халіфату досяг сердець людей та їх свідомості та прийняв точку неповернення , і тому режим відчайдушно намагається примусити народ замовчати. Ми, у Хізб ут-Тахрір хочемо запевнити, що режим не набуде у цьому успіху, навпаки, рішучість людей буде лише збільшуватися та вони примножать свої зусилля у справі руйнування режиму за допомогою Аллаха ﷻ. Держава Халіфат буде відновлена незабаром і вона покарає сторожил цього режиму показовим покаранням.   

الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
 «Люди сказали їм; Народ зібрався проти вас. Побійтеся ж їх». Проте це лише примножило їх віру і вони сказали: «Нам досить Аллаха, і який чудовий цей Попечиель та Охоронець!» (3:173)

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
Бангладеш.
№ : 1434-02/2
15 Сафар 1434 г.х.
29-12-2012

Головне меню