Відносно акції протесту перед Установчими зборами, під назвою «Чи є Бог, окрім Аллаха?»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Уся громадськість була проінформована, що Хізб ут-Тахрір відкрито заявив про свій намір провести масову акцію протесту перед Установчими зборами 11 січня 2013 року, на  знак протесту навмисного, методичного підготування до ухвалення конституції у країні. Раніше офіційний представник партії у різноманітних ЗМІ, починаючи з 6 січня, проголошував про це.

Однак, коли були направлені люди у відповідні орган із метою сповіщення, представникам Хізбу дали відповідь наступного змісту, що організація «ат-Танмія ас-Сакіфія» (культурний розвиток) забронювала дану площу перед Установчими зборами з 7 до 14 січня 2013 року. Ось так, саме так… Коли ж ми зв’язалися зі згаданими особами, які зайняли площу перед Установчими зборами, вони нам відповіли, що зайняли місце на тривалий термін і відмовляються надати дві години часу після п’ятничної молитви із можливістю провести дану акцію …звертаючи увагу на те, що один із них сказав, що ми маємо намір зробити п’ятничну молитву на цьому місці, і що після дзвінка голові організації він відмовився звільняти місце, навіть тимчасово…

Ми бажаємо донести громадськості і показати подібного роду організовані виверти з метою перешкодити Хізб ут-Тахрір провести перед Установчими зборами акцію протесту. Ми розцінюємо подібну поведінку негідною, а також поспішаємо запевнити, що з допомогою Аллаха дана акція відбудеться і пройде з вищим степенем організованості. Немає ні в кого міці і сили, окрім Аллаха.
Аллах є джерело допомоги.

Інформаційний офіс ХТ,
Туніс
№ 01/2013
Вівторок, 25 Сафар 1434 р.х.
08/01/2013

Головне меню