Хізб ут-Тахрір у Східній Африці відправляє делегацію до посольства Пакистану з вимогою звільнити Навіда Батта.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У відповідь на триваючу кампанію зі вчинення тиску і критики диктаторської влади Пакистану Хізб ут-Тахрір у Східній Африці відправив спеціальну делегацію кількістю не менше 10 осіб у посольство Пакистану у Дар ас-Салямі у вівторок 8 січня 2013 року. Головною метою візиту було поставити вимогу Пакистану  щодо звільнення Навіда Батта, офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані, який був викрадений на очах своїх дітей більш ніж 8 місяців назад.


Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Східній Африці Масуд Мсаллем і представник комітету зі зв’язків шейх Мусса Кілео від імені делегації мали можливість зустрітися з робітником посольства Мухаммадом Муштаком. Пізніше вони мали можливість зустрітися з послом Мухаммадом Ікбалем і передали йому листа.
 
У зв’язку з цим візитом Хізб ут-Тахрір у Східній Африці закликає усіх мусульман і кожного, хто любить справедливість, продовжити чинити тиск на владу Пакистану з тим, щоб визволити Навіда Батта, чиїм головним злочином у розумінні цієї влади було те, що він був безкомпромісним у розповсюдженні Істини від Господа і критикував уряд з несправедливість і співучасть з кяфірами, зокрема з Америкою у вбивстві і завданні мусульманам шкоди. Усе це Навід Батт робив за допомогою інтелектуальної та політичної просвітницької діяльності без використання будь-якого насилля.


Масуд Мсаллем
Заступник
офіційного представника
Хізб ут-Тахрір у Східній Африці.

Головне меню