Делегація Хізб ут-Тахрір висловила свої вітання у відношенні двох шахідів революції Шаму з Айн аль-Хільви.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Після мученицької смерті двох братів Махмуда Каміля Сулеймана і Махмуда Хасаній Абдуль-Къадіра з табору Айн аль-Хільви, за час їх участі з братами у благословенній революції Шаму проти злочинів банди асадитів, друзі шахідів влаштували у таборі привітальні збори.

Делегація Хізб ут-Тахрір вілаяту Ліван на чолі відповідального партії Хаджи Алі Аслана у таборі, навідалися до зборів, привітавши родини і друзів шахідів.


Хаджи Алі Аслан і шановний шейх Аднан Мезіан - учасник делегації, проголосили зворушливу промову. Вони відізвалися з похвалою про цих шахідів і усіх інших шахідів, які піднеслися у цьому героїчному та історичному протистоянні. Вони привітали їх родини за успіх смерті братів, адже вони вийшли з Айн аль-Хільви для надання допомоги братам лише заради вдоволення Аллаха, з метою щоб слово Аллаха було вище всього і з метою встановлення ісламської держави, обіцянки Аллаха і радісного передвістя Його Посланця ﷺ, яка стала за милістю Всевишнього вимогою усієї Умми і зокрема жителів Шаму, голоси яких лунають свідченням «немає Божества окрім Аллаха», «Жоден нам не потрібен окрім тебе, о Аллах!» і «Умма бажає знов Халіфату.».


Також була жіноча делегація Хізбу, яка навідалася до зборів з числа близьких жінок шахідів, привітавши з цією великою честю.
І це ніщо інше, як істинність хадісу Посланця ﷺ: «Пан шахідів Хамза ібн Абдуль Мутталіб і той хто виступив проти правителя тирана, сказавши слово справедливості, а той вбив його» передав Хакім у «мустардак».

 


Інформаційний офіс ХТ,
Ліван

Головне меню