Франція у Сирії так само як і в Малі…бореться з Ісламом і мусульманами

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Міністр іноземних справ Франції Лоран Фабіус у неділю 01.20.2013 проголосив, що збори Сирійської опозиції будуть проведені 28.01.2013 у Парижі, за участю представників країн, що підтримують Національну коаліцію. Проголосив у той час, коли сили Франції знищують Малі і ведуть війну проти Ісламу і мусульман під приводом боротьби з тероризмом.

Про це заявив і президент Франції Франсуа Олланд, висловивши свої злочини у відношенні мусульман, сказавши: «Військове втручання до Малі буде тривати стільки, скільки необхідно для того, щоб викоренити тероризм у регіоні», висловлюючи своє лицемірство словами, що «Париж не прагне окупації цієї землі або до збільшення впливу чи пошуку комерційних та економічних інтересів, це усе у минулому.

Але з іншого боку ми повинні прийти на допомогу дружній країні, що є однією з найбідніших країн світу і стала на протязі декількох місяців або навіть років жертвою тероризму, який стає все більш небезпечним». Таким чином Голландія не побачила, що приховується за політикою колоніальної та расистської Франції, супротивної Ісламу і мусульманам, окрім як пред’явлень хибного тероризму, з метою відновлення контролю над цією важливою частиною мусульманських країн Малі, яка володіє морями багатств, подібно до її сестер, країн, що також постраждали у Африці.


Питання, з яким ми звертаємося до сирійської опозиції, таке: Як опозиція може прийняти підтримку Франції та інших колоніальних і підступних західних країн, які ненавидять Іслам і щирих мусульман, що дотримуються Ісламу, як проекту глобальної цивілізації, яка може конкурувати зі старою західною цивілізацією і покінчити з нею?! Хіба політика Франції у відношенні того, що відбувається у Сирії, відмінна? Або це та ж політика, заснована на ненависті до Ісламу і її віддалення від влади і грабування ресурсів мусульман? Хіба ви не мусульмани, і вас не стосується кров ваших братів мусульман в усьому світі, що просите підтримки у невірних у вашому випробуванні? Хіба ви допустите, щоб ваші брати у Малі пили з одної ж чаші, з якої поїть вас Росія, Америка та решта невірних країн Заходу; що з вами, як ви судите?? Немає жодної різниці між кров’ю мусульманина, пролитою російською зброєю у країнах Шаму, і кров’ю мусульманина, пролитою французькою зброєю в Африці. Хіба ви не чули, як Посланець усієї ісламської Умми ﷺ сказав: «Кров мусульман рівна, і вони одностайні проти інших, до їх захисту прагне найближчий з них»?


Ми у Хізб ут-Тахрір звертаємося до опозиції, щоб нагадати їм, що Захід створив свою раду і коаліцію з метою досягнення їм своїх інтересів, не заради порятунку мусульманського сирійського народу, який бачить себе лише у напрямку Ісламу. Також нагадати їм, що він не може надати їм підтримки грошима та зброєю, лише після того як оволодіє свідомістю, зробивши їх інструментом у руках Заходу для нав’язування своєї колоніальної політики і удару проти Ісламу  щирих мусульман. І нагадати їм, що Захід хоче використати їх в реалізації свого плану зі створення заміни правителя маріонетки м’яснику  Башару. Ми радимо їм приєднатися до своєї Умми і відмовитися від підозрілих порад, коаліцій і з’їздів, які утворилися лише заради прислужництва ворогам Ісламу і мусульман…


О мусульмани революції Шаму!

Воістину, відклик на заклик Голландії і Лорана Фабіуса є зрадою у відношенні Аллаха, Його Посланця і мусульман. І зовнішня опозиція, яка пересувається з мотелю в мотель у своїх поїздках, і розкішне проживання оплачене. Вона сформована подалі від вашої мети, і поблизу посольств західних країн, які кожного дня по тисячі разів стверджують, що вони закляті вороги Ісламу і мусульман… Не принесе вам ця опозиція нічого. Вони не відповідають Аллаху і Його Посланцю, коли закликають їх до того, що оживить їх, а несуть проект Заходу у вашій країні, не проект правління тим, що дав Аллах, підкорившись наказові Всемогутнього Аллаха:


وَأَنِ احْكُمْ بَيْنَهُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ وَلا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ وَاحْذَرْهُمْ أَنْ يَفْتِنُوكَ عَنْ بَعْضِ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ إِلَيْكَ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَاعْلَمْ أَنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُصِيبَهُمْ بِبَعْضِ ذُنُوبِهِمْ وَإِنَّ كَثِيرًا مِنَ النَّاسِ لَفَاسِقُونَ (٤٩) أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ

 «Суди між ними згідно з тим, що ниспослав Аллах, не потурай їх бажанням і стережися їх, щоб вони не відвернули тебе від частини того, що ниспослав тобі Аллах. Якщо ж вони відвернуться, то знай, що Аллах бажає покарати їх за деякі з їх гріхів. Воістину, багато людей є нечестивцями. Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей впевнених?» (5:49-50).


Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба

№ I-SY-92-02-027
11 Раби уль-Авваль 1434 г.х.
23.01.2013

Головне меню