О мусульмани Сирії: не бійтеся заяв Обами про військове вторгнення, навпаки це він боїться вас!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У повторюваних внутрішніх та зовнішніх міжнародних заявах Обами видно, що він не докладає належних зусиль для вирішення сирійської кризи, і що він увійшов у заперечення її. Це створило напружену ситуацію для нього, підштовхнувши до відкритих заяв за останні декілька років, що виказало деяке збентеження Америки і борсання у «сирійському файлі», а також виявило, до чого вона дійшла у своїх роздумах або навіть хитруваннях.

Так у інтерв’ю з американським журналом «Нова Республіка» 27/1, і в інтерв’ю програми «60 хвилин» 28/1 він прямо сказав, що «він наполегливо працює, щоб оцінити питання про військове втручання США у конфлікт Сирії», і перепитав: «Яка річ може забезпечити найкращі перспективи для стабільності системи після Асада?». І в записаній промові Обама 29/1 сказав: «Ми домовилися про надання додаткових 155 мільйонів доларів гуманітарної допомоги…», нагадавши, що це робить США найбільшим донором гуманітарної допомоги сирійському народові, і сказав: «Режим Асада невдовзі припиниться і народ отримає шанс для формування свого майбутнього, вони завжди знайдуть партнера в особі Сполучених Штатів».


Той, хто читає ці послідовні заяви Обами, може зрозуміти за ними багато фактів: що адміністрація Обами загрузла у морі крові Сирії, що вона серйозно розглядає військову інтервенцію у результаті його нездатності усунути революцію в Сирії, і що вона бачить як рішення у Сирії спрямовується до створення Ісламського Халіфату, а це те, що вона не уявляє і не переносить, адже Халіфат становить для неї реальну загрозу. Усе це у протилежність гаслам Обами про програму виводу військ з Афганістану… І виявляє, що вона прагне створити стійку систему у Сирії після Асада, що показує – як вона прагне бути постійним партнером для сирійського народу у формуванні його майбутнього. Окрім того, згадки про надання допомоги сирійцям, немовби це випереджувальна відповідь Паризької конференції 28/1 і конференції у Кувейті для міжнародної допомоги постраждалим від подій у Сирії, яка відбулася 30/1, бажаючи сказати, що США знаходяться на передовій у цій справі.


О, щирі, терплячі віруючі Сирії: з моменту вибуху революції проти тиранії аль-Асада ми не знаємо з боку Америки нічого, окрім постійних змов, від яких готові здригнутися гори. Не важливо, прямі або непрямі, через своїх агентів та лакеїв у регіоні і в усьому світі. І якщо б не підтримка Аллаха у цій сирійській революції, то ми б загубилися, і загубилася б революція, не дай Аллах!  Тому ми кажемо опозиції, коаліції та їх зборам: Хіба не настав час зрозуміти, що Захід на чолі з Америкою використовує вас як верхову тварину і не більше? І що вони не будуть вдоволені вами, доки ви не надасте їм Сирію повністю, як це було у часи Асада? Воістину, ми віримо в обіцянку Аллаха про перемогу, і радуємо мусульман Сирії, що їх революція переможе з допомогою Аллаху, адже хто боїться Аллаха – не боїться Америки, навпаки Америка боїться його і мусульмани тепер у засідці насторожі. Сьогодні мусульмани у міжнародній боротьбі із Заходом збільшують свою силу, а Америка збільшує слабкість за слабкістю! Всевишній сказав:


إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الأشْهَادُ


 «Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям і віруючим у мирському житті і в той день, коли постануть свідки» (40:51).

 

Хізб ут-Тахрір    Сирія

19 Рабі аль-Авваль 1434р.х.   31/01/2013р.                                        

Головне меню