Арешти мусульман поза межами закону є переважним засобом помсти у демократичній системі!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

24 січня 2913р. , генеральний прокурор Пакистану, г-н Ірфан Кадір, зізнався перед верховним судом Пакистану, що більше 700 осіб у районах проживання (аль- къабаіль) племен, на кордоні з Афганістаном, були незаконно заарештовані розвідкою та силами безпеки. В’язні буди позбавлені найелементарніших прав по їх захисту протягом багатьох років, вони утримуються під вартою у нелюдських умовах, їх не можуть відвідати родичі, є деякі з них, які померли під вартою, а їх тіла скидали у лікарнях чи на узбіччях доріг.

Ці цифри, офіційно визнані урядом, проте, існують сотні інших за межами району племен, які були викрадені, як Нафід Бут, офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Пакистані. Такого роду трагедії відбуваються у країні, яка була заснована іменем Ісламу, у такій системі, яка стверджує, що бореться з тероризмом, але, насправді, вона сама є одним із тих, хто тероризує свій  народ  заради Америки та її війни проти Ісламу та мусульман. А правило, згідно до якого звинувачуваний вважається невинним, доки не доведена його провина, у цьому режимі, у демократичній структурі Зардарі, перекинулася і стала такою, що звинувачуваний винний, доки не доведена його невинність!

Втім, це не дивно, тому що Америка з її головуючою демократією у світі, є хазяйкою та моделлю, яку наслідує режим Зардарі. Америка з її демократією коїть злочини проти людяності з миті утворення Сполучених Штатів Америки, практикою Америки у цьому є створення концепції того, що «демократія – це кращий засіб помститися». Не залежно від того, чи є це проти корінного американського народу, який зарізали у незчисленній кількості, сотні тисяч індійців, навіть дійшло до того, що їх майже знищили, стерли повністю із своєї країни. Або жахливе бомбардування Хіросіми та Нагасакі, скидаючи на них ядерні бомби. Або їх потворна, звіряча поведінка у Баграмі, пресловутій Гуантанамо та Абу-Грейб, від яких здригаються, навіть, дикі тварини джунглів. Або їх переслідування мусульман в Америці і за кордоном, або через їх підтримку тиранічних режимів у мусульманських країнах, таких як режим Башара аль-Асада, Каяні та Зардарі, даючи їм абсолютну свободу у викраденнях, тортурах та вбивствах противників їх хазяйки Америки.  

Мусульмани та решта народів світу у цілому, залишились на розтерзання держапаратам, які затримують та ув’язнюють їх, катують та вбивають їх під прикриттям демократії, тому нема жодних сумнівів у тому, що демократія є кращим засобом помститися людству. Де будь-яки дії, що є  нелюдяними, такі, наприклад, як тортури, потоплення чи убивання людей атаками безпілотних літаків, вважаються законними! Дійсно, демократія не вирішує проблеми людей, вона усього лише переслідує та забезпечує вузькі інтереси тих, хто керує нею та їх оточення із паразитів, дармоїдів, шантажистів та привидів.  

Воістину, Халіфат дуже близько, з волі Аллаха, і лише він забезпечить права для усіх громадян держави, тому що закони Ісламу не є законами, утвореними людиною із рішень правителів, а вони ниспослані від Всевишнього та Всемогутнього Творця усього людства, для правителів та підлеглих. І лише після побудови Халіфату, ті, хто шукають справедливості, отримують її, і лише потім світ зітхне з полегшенням від викрадень, тортур та жорсткого обходження несправедливої держави. Сказав Всемогутній Аллах:


يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ وَلا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَى أَلا تَعْدِلُوا اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَى وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ
 

 

«О ті, які увірували! Будьте стійкими заради Аллаха, даючи свідчення безпристрасно, і нехай ненависть людей не підштовхне вас до несправедливості. Будьте справедливі, бо це ближче до богобоязливості. Бійтеся Аллаха, бо Аллах знає про те, що ви робите» (5:8).


Усман Баххаш
Керівник медіа офісу
Хізб ут-Тахрір

Головне меню