Хізб ут-Тахрір організував акції протесту у Тріполі і Бекаа

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Лівані організував сьогодні акцію протесту у великій мечеті Мансурій міста Тріполі в опір американсько-ірансько-асадітському союзові у Лівані, який націлився на Тріполі Аккар і Арсаль…через те, що вони встали на бік революції Шаму.

На засіданні говорив голова інформаційного офісу Ахмад Къасас, вказавши на всесвітню змову на чолі зі Сполученими Штатами Америки проти революції Шаму. Він також вказав на американо-іранську змову про заборону надання Ліванові підтримки революції і придушення її прибічників. Також пригадав, що напрями прийшли з Тегерану до своїх послідовників у Лівані, щоб вони встановили контроль над державою, її урядом, силами безпеки і судовими органами з метою вимусити їх до притиснення прибічників революції Шаму, ізолювати народ Лівану від вільної Сирії після очікуваного падіння режиму Асада. Він зазначив, що у Лівані знаходиться простір, названий посольством США, друга під назвою Тегеран, третя режим Асада, четверта спецслужби мухабарат і п’ята під назвою так званого пакту меншості, усі вони зібралися заради однієї мети, щоб спотворити образ революції Шаму і її прибічників у Лівані.

Також говорив шейх Мухаммад Ібрагім, який наразив на критику вбивство шахіда Халіда Хаміда раніше переслідуваного, адже він допомагав революції Шаму і під приводом, що він пов'язаний з активістами Джабхату ан-Нусра у Сирії проти банди Асада.
 
Також Хізб організував іншу акцію перед мечеттю імама Алі у провінції Бекаа.

Інформаційний офіс ХТ,
Ліван
№ H.T.L. 34/8
П’ятниця, 05 Рабі ас-Сані 1434 р.х.
15.02.2013

Головне меню