Іракський народ сплачує чек політичних чвар і немічної влади за кров невинних синів

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Джерело з іракської поліції заявило, що у неділю 17.02.2013 пролунали дев’ять терористичних вибухів у різних районах Багдаду, які залишили потерпілими 172 людини між загиблими і пораненими. Це у момент повного і неминучого провалу влади, спроєкованих подій і порожніх виправдань, що не мають відгуку серед людей, адже вони вже втомилися слухати непідтверджені звинувачення, часом названі Аль-Каїдою, а часом – залишками колишнього режиму БААС.  Усе це в купі з цілковитою слабкістю натовпів сил безпеки з усіма їх різновидами.

О, вільні іракці!

Вже стало очевидним, що межа суперечностей між політичними силами лише заради набуття матеріального прибутку для них і їх партій, які негативно позначаються на душах і майні людей. І що правляча влада продовжує рухатися у своїй омані (звабі), не звертаючи уваги на страждання власного народу, і що їх головна задача – залишитися у кріслах, чого б їм це не коштувало. Навпаки, той, хто спостерігає за цією владою, готовий заявити, що вона пов’язує своє існування з кількістю вчинених нею проблем і криз, що виникли…! І ось вже на мітинги, що тривають на протязі двох місяців, разом із граничною ясністю їх вимог і пропозицій, влада не запропонувала нічого, окрім загроз, що чергуються з вихляннями, немов би паливом її життя є страждання і муки людей!

О, народ благого Іраку!

Сьогодні відбулася угода (користувачів узуфруктом) усіх без виключення політиканів про підтримку суперечностей серед них, які приведуть до суперечностей серед народу, навіть якщо це доведеться зробити шляхом насилля і примушування з використанням зброї і закриття дверей до рішення проблем. Це з метою привести країну до розділу на національному або конфесійному підґрунті у надії, що це приведе до щасливого життя, якого не торкнуться пригноблення і гоніння. Однак вони у цьому дуже помиляються, їх надії розіб’ються у прах, як «міраж, що здається водою».

Ми повторимо наше переживання і нагадаємо вам, щоб ви не потрапили у пастки і лабіринти хитрого Заходу і його лакеїв, які обдурюють вас своїми програмами – смертельною отрутою у вигляді федерації і утворення регіонів, щоб знищити великий Ірак – колиску людських культур, рідний дім Халіфату, маяк знань і просвіти колишніх часів…щоб залишитися слідом від джерела, щоб вилікувати свою злісну ненависть і втамувати єврейське утворення, що знаходиться у засідці навколо нас. Немає позбавлення від ваших мук, окрім як якщо докладете свої зусилля разом із зусиллями щирих старанних людей заради повернення правління тим, що ниспослав Аллах, під затінком Праведного Халіфату за методом пророкування, час якого вже настав і наблизилося його встановлення з волі Аллаха на руїнах тиранічних режимів, які вже розвалилися і посипалися один на одного безповоротно. І залишиться у підтвердження словам Пророка ﷺ: «І потім буде Халіфат за методом пророкування».

Інформаційний офіс ХТ,
Ірак
№ 34/4
08 Рабі ас-Сані 1434 р.х.
18/02/2013