Повітряні атаки НАТО, у результаті яких гинуть жінки та діти в Афганістані

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Повітряні атаки НАТО, у результаті яких гинуть жінки та діти в Афганістані, доводять крайню потребу у відновленні держави Халіфат

 О четвер 14 лютого 2013р. BBC, CNN та інші інформаційні ресурси повідомили, що у результаті повітряної атаки НАТО, яка проводилась у межах спільної операції Афганістану та НАТО у районі Шінгаль (північно-східна провінція Кунар) було вбито 10 громадянських осіб, у числі яких 4 жінки та 5 дітей. У минулому жовтні як мінімум 4 дітей було вбито у результаті ракетного удару США по житловому кварталу у східній провінції Логар. Повітряний удар сил США у провінції Гельменд вбив 3 дітей. Згідно за даними, оприлюдненими ВВС США, у минулому грудні США здійснили в Афганістані 447 повітряних ударів за 2012р., більше аніж у будь-якому з 11 років жорсткої окупації цієї країни, вбивши численну кількість жінок та дітей. Нещодавній звіт Комітету ООН по правах дітей стверджує про те, що є повідомлення про вбивство сотень дітей «як результат наземних та повітряних атак озброєних сил США в Афганістані» поміж 2008р. та 2012р., через застосування «безладної сили». Замість того, щоб визнати наслідки своє безжальної кампанії смути та руйнування проти мусульман Афганістану та Пакистану, НАТО та США відкинули звіт ООН, обравши замість цього продовження вбивств сотень жінок та дітей як припустиму втрату у гонитві за захистом економічних та стратегічних інтересів у регіоні, що повністю відповідає істинному колоніальному стилю капіталізму.

У спробі підсилити свій контроль над ресурсами афганської землі та регіону, так само як і насильницьке згодовування своїх ліберальних свобод та демократії мусульманам Афганістану, ці окупаційні сили, не перебираючи, вбивають кожну живу істоту, яка встає на заваді на шляху до досягнення їх мети. А найбільшим злочином, скоєним стосовно мусульман Афганістану та Пакистану, є зрада правителів, таким як Карзай та Зардарі та командуючих армією, подібних до Каяні, які без сорому надають будь-яку логістичну та практичну допомогу цим машинам вбивства, використовуючи навіть мусульман солдатів у якості найманих вбивць для здійснення своєї брудної роботи. Судячи з усього, вони розглядають смерть сотень благородних доньок  та дітей цієї Умми як неважливе та незначне питання, турбуючись лише проте, щоб лизати чоботи своїх західних хазяїв та добиватися їх вдоволення.

Ми запитуємо у щирих синів, офіцерів та генералів в арміях Афганістану та Пакистану: До якого часу ви будете затуляти свої очі на вбивство ваших сестер, братів та дітей, у той час як ви знаєте, що ваше закликання – захист їх крові, життя та честі? Як ви можете дозволити тривати цій окупації, цим звірствам та бійні по відношенню до вашої Умми, у той час як ви є синами безстрашного ватажка та захисника мусульман Мухаммада бін Къасима, який був відправлений омеядським халіфом Аль-Валідом у відповідь на заклик однієї мусульманки захистити її життя та честь від індуського раджі Дахіра? Ми закликаємо вас виступити та виконати свій обов’язок захистити кров вашої Умми від вбивць та звільнити наші ісламські землі від жорстоких окупантів. Ми закликаємо вас припинити вашу відданість цим малодушним правителям, які привнесли ганьбу до вашої репутації, використавши вас як пішаків у захисті інтересів закордонних держав.   Надайте підтримку та відданість встановленню Халіфату, який поверне вам ваш статус визволителів та героїв Умми, тому що він є щитом віруючих. Халіфат містить у собі високі принципи по усім питанням, будь-то війна, перешкоджання вбивству невинних громадянських або руйнування посівів та землі. Жінки та діти Афганістану, Пакистану та усього мусульманського світу волають про свого захисника Халіфат та ватажка Мухаммада бін  Къасима, які захистять їх кров та честь. О, щирі сини у мусульманських арміях, хіба ви не дасте відповідь?


وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَٰذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ وَلِيًّا وَاجْعَل لَّنَا مِن لَّدُنكَ نَصِيرًا
 «Чому б вам не битися на шляху Аллаха та заради слабких чоловіків, жінок та дітей, які кажуть: «Господь наш! Виведи нас із цього міста, жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя та признач нам від Себе помічника?» (4:75)

Доктор Назрін Наваз, член Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Вівторок, 15 Рабі''уль Ахир 1434
26 Лютого 2013

 

Головне меню