Солідарність братів з Хізб ут-Тахрір у м.Ель-Обейд Підтримка братів-мусульман у Сирії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Після полуденної молитви у мечеті Атік, міста Ель-Обейд північніше Кордофана, брати з Хізб ут-Тахрір провели акцію солідарності і підтримки перемоги братів мусульман у Сирії – стійких перед тираном Асадом, тих, хто жертвує своїми душами заради докорінних змін на основі Ісламу і встановлення держави Праведний Халіфат за методом пророкування.

Професор Хусайн Хаді – член Хізб ут-Тахрір, звертаючись до людей, що моляться у мечеті, нагадав присутнім що те, що відбувається з нашим народом у Сирії, кожен повинен відчути в собі, згідно зі словами Пророка ﷺ: «Приклад віруючих у їх взаємній любові, милосерді і співчутті, подібній до тіла, якщо один з його органів відчуває біль, інші частини тіла реагують безсонням та лихоманкою».

Слова проф. Хусайна вплинули на людей, змусивши їх сльози текти по бородам. Вони стали звертатися до Аллаха і молити про найскорішу перемогу і зміцнення мусульман, підносячи разом з братами «Перемога! Перемога! О Аллах!», «Халіфат! Халіфат або смерть!», «ЛЯ ІЛЛЯХА ІЛЛЯЛЛАХ, Халіфат – обіцянка Аллаха!».

Брати з Хізб ут-Тахрір міста Ель-Обейд звернули свій заклик до політичних партій і груп, і до числа значущих людей суспільства у місті. Також були запрошені радіо та телебачення.

Ібрахім Осман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ, Судан
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Судан
№ H.T.S. 10/2013
Четвер, 11 Рабі ас-Сані 1434 р.х.
21/02/2013

Головне меню