Трикутник — Карзай, опозиція і Рада вчених працює на хрестоносців

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Судячи з усього, причиною сьогоднішньої антиамериканської позиції Карзая є його прагнення підняти свій статус в очах громадськості після того, як він погодився підписати угоду про безпеку зі США, опинилася безуспішною у справі переходу контролю над в'язницею Баграм від Америки до Афганістану, а також не зміг примусити американців залишити провінцію Вардак після влаштованого ними кровопролиття і вбивствами її жителів. У своїх останніх промовах Карзай також пригадав, що його американська позиція ставить метою виторгувати більше преференцій за укладення у скорому майбутньому угоди про безпеку.

Для того, щоб підтримати Карзая у його протесті проти США, Рада вчених Афганістану випустила прес-реліз, заявивши: “Якщо американці не погодяться з вимогами Карзая, вони будуть розглядатися як окупанти”. З іншого боку, опозиція й інші демократичні партії розцінили заяви Карзая як “його власну думку”, яка за їх думкою буде мати негативні наслідки.  Однак командуючий силами США генерал Джозеф Данфорд назвав блеф Карзая “абсолютно безпідставним”, а американський посол назвав цей “опір” Карзая “неймовірним”.

Причиною усіх злочинів, що кояться хрестоносцями-колоністами є те, що Карзай, опозиція і Рада вчених Афганістану беззаперечно їх підтримують. Вони виступили на боці окупантів проти своїх братів і сестер мусульман.  Фактично Карзай безуспішно намагається подати себе як “національного героя” після того, як прислуговував хазяям довгих 12 років. Також подібними сміховинними заявами він прагне ввести громадську думку в оману.

Рада вчених, яка як і рада синів Ісраїля керується своїми власними інтересами, також допомагала окупантам на протязі 12 років, називаючи їх мустамінінами, визволителями і друзями. Сьогодні ж вони погрожують назвати США окупантом, якщо вони не дослухаються до слів Карзая.
 
Що стосується опозиції, вони підтримували окупантів з першого дня і відкрито закликали до дружби з кяфірами, виконуючи їх кяфірську систему демократії.  Відносно таких правителів, опозиції та вчених наш улюблений Пророк Мухаммад ﷺ сказав:
«Якщо людина не має сорому, то вона робить, що забажає» (передано Абу Даудом).
 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан
Субота, 11 Джумад''іль Аууаль 1434
23 Березня 2013

Головне меню