Лише Халіфат наділить жінку усіма її правами

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Війна проти мусульманської жінки і її оточення триває. Вона прийняла велику кількість форм і використовує різноманітні засоби, у вигляді ретельно спланованих послідовних кроків, що ставлять метою європеїзувати мусульманську жінку та  розбити її захист. Ця війна також зазіхнула на безпеку ісламського суспільства і намагається поховати будь-яку спробу відродження ісламської Умми, заважаючи поверненню Ісламу назад у життя. Це має місце в усьому ісламському і арабському світі. Серед цих країн знаходиться Палестина, зокрема після появи палестинської адміністрації, як не впускає і єдиної можливості у справі введення жінок в оману і відвернення її від шляху, встановленого їй Аллахом. На палестинських землях ця влада розпочала свої дії, відкривши казино у Джеріко, а після розповсюдила місця розваг і проміскуїтету, а також сприяла змішанню статей, проводила фестивалі, покази мод, дискотеки і конкурси краси, і навіть проводила жіночі футбольні матчі на відкритих стадіонах! У виконанні наказів західних країн-донорів почалося змінення шкільної програми і її переформатування, з метою виконання в життя секуляризму і виховання покоління, що вірить у нього.

Той, хто слідкує за ситуацією у Палестині, бачить неблагонамірені організації, які працюють над тим, щоб ввести жінок в оману і зіпсувати їх. Усе це, без сумнівів, відбувається за співучасті палестинської адміністрації, адже вона може і  втручається в усі заклади, будь-то школи і університети, тренувальні центри і центри розвитку, ЗМІ, заклади соціальної інфраструктури тощо.
 
Вони описують те, що називають “раннім шлюбом” як злочин проти прав дівчат і просувають ідею “статевої рівності”, яка заперечує біологічну різницю і не сприймає природну різницю між чоловіком і жінкою. Вони стверджують, що кожна з двох статей може виконувати роль іншої, тим самим ігноруючи слова Всемогутнього:

وَلَا تَتَمَنَّوْا مَا فَضَّلَ اللَّهُ بِهِ بَعْضَكُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ ۚ لِّلرِّجَالِ نَصِيبٌ مِّمَّا اكْتَسَبُوا ۖ وَلِلنِّسَاءِ نَصِيبٌ مِّمَّا اكْتَسَبْنَ ۚ وَاسْأَلُوا اللَّهَ مِن فَضْلِهِ ۗ إِنَّ اللَّهَ كَانَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمًا
“Не бажайте того, за допомогою чого Аллах дав одним з вас перевагу перед іншими. Чоловікам належна доля з того, що вони набули, і жінкам належна доля з того, що вони набули. Прохайте в Аллаха із Його милості, адже Аллаху відомо про всіляку річ” (4:32).

В останні роки вони стали вимагати від жінки те, що вони називають “право жінки на спадщину”. Вони заснувати для цього міжнародний день і закликають до того, щоб вона була рівна з чоловіком у спадщині, що є відкритим ігноруванням ісламського рішення, зазначеного в Корані Всемогутнім Аллахом:

يُوصِيكُمُ اللَّهُ فِي أَوْلَادِكُمْ ۖ لِلذَّكَرِ مِثْلُ حَظِّ الْأُنثَيَيْنِ ۚ فَإِن كُنَّ نِسَاءً فَوْقَ اثْنَتَيْنِ فَلَهُنَّ ثُلُثَا مَا تَرَكَ ۖ وَإِن كَانَتْ وَاحِدَةً فَلَهَا النِّصْفُ
“Аллах заповідає вам відносно ваших дітей: чоловіку дістається доля, рівна долі двох жінок. Якщо усі діти є жінками числом більше двох, то їм належить дві третини того, що він залишив. Якщо ж є усього одна дочка, то їй належить половина”. (4:11).

Також Аллах Всемогутній говорить:

 ۚ وَمَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللَّهِ قِيلًا
“Чия мова правдивіше мови Аллаха?” (4:122).

Хасбуналлах ва ні'маль вакіль.

Існує величезна різниця між тим, хто вірить в обіцянку Аллаха і тим, хто вірить в брехню диявола. Саме цим шляхом невірний Захід, використовуючи наших синів, очарованих Заходом і його порочною культурою, а також його інститути, експортував у наші країни навіжену кампанію, що ставить метою перетворити мусульманську жінку у жінку Заходу. Таким чином, вони стали закликати до прав жінок, немовби в Ісламі вона позбавлена будь яких прав!!!

І це не дивлячись на те, що західна жінка позбавлена своїх прав, і до неї ставляться на основі зиску, і коли зиск буває досягнутий, вона залишається відкинутою геть. Так що ж стало з вами, о мусульмани? Хіба вірно те, що західна жінка володіє великими правами, а мусульманська жінка повинна гнатися за ними?  Або ж метою у цьому є зруйнування ісламського суспільства за допомогою розбещення жінок, а отже і всього майбутнього покоління мусульман?
             
Місіонер Звевер сказав на Каїрському місіонерському саміті у 1906р.: “Християнізація не є єдиною метою місіонерської діяльності. Місіонерство також має на увазі позбавлення серця мусульманина від віри, а найкоротшим шляхом для цього є долучення дівчат-мусульманок усіма можливими шляхами. І це в силу того, що саме вони здійснять трансформування ісламського суспільства на нашу користь і відсунуть його від проявів їх релігії”... З метою нав'язування західного кяфірського погляду культурі і законодавству Ісламської Умми, Захід удався до методу прийняття і проведення міжнародних конвенцій і конференцій, подібних до зловісної Конвенції CEDAW, якою пишається Палестинська адміністрація і час від часу хизується тим, що схвалює її статті. А хіба може бути інакше, якщо це схвалення пов’язане  з допомогою, що отримується взамін за це? Цей документ є однією з найнебезпечніших конвенцій, що ставлять метою европеїзувати жінку і змусити її втратити свою ісламську ідентичність, адже він заснований на принципі повної рівності між чоловіком та жінкою у законодавстві, політиці, соціальній сфері, освіті, працевлаштуванні, успадкуванні, у загальних і особових правах.

Аллах Всемогутній говорить:

أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ ۚ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِّقَوْمٍ يُوقِنُونَ
“Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей переконаних ” (5:50).

Насправді, це є виявом невігластва (джахілії) і повстанням проти Аллаха і запереченням його законів, й ставить метою усунути жіночу цноту, її ісламську і людську цінність, і не ставить, як вони стверджують, метою усунути дискримінацію жінок, адже 13 стаття вимагає рівності ролей між чоловіком  жінкою у родинному житті, подібно до питань наслідування, де доля дочок і синів буде однаковою, а також подібно до права жінки на майно чоловіка і навпаки. Для виконання цієї статті, ЄС встановлює проекти і програми на суму більш 30 мільйонів євро, які виконуються палестинськими жіночими організаціями за участі християнських місіонерських організацій. Воістину, це диявольський проект.

О цнотливі жінки Палестини! Хіба ЄС є вашим захисником,  з причин цього підіймає гасла про ваш захист і закликає до ваших прав? Хіба ЄС коли-небудь піклувався про своїх жінок і забезпечував їх правами? Хіба дослідження, оприлюднене Європейським коледжем Фармацевтичних наук Нейрологічних і психіатричних захворювань, не розкриває, що кожна сьома європейська жінка страждає депресією, яка викликана нездатністю знайти баланс між родинними обов'язками і тиском на роботі? З іншого боку, хіба права жінки не захищені в Ісламі, згідно з вимогами якого вона є матір'ю і домогосподаркою, її честь захищається, а також їй дозволяється працювати і вона не зобов'язана забезпечувати свою родину навіть у випадку, якщо вона заможна, а її чоловік бідний?

Дорогі  брати і сестри, народ чудової землі! О ви, хто живе в Байт-аль-Макдісі і його околицях.

Ми піднімаємо тривогу! У відношенні цнотливих мусульманських жінок будують підступи серед білого дня під прикриттям міражу різноманітних гасел. Це положення подібне до ситуації, коли спрагла людина бачить воду, яка насправді є сіллю, що посилює спрагу. Обов'язком кожного, хто чує це і є його свідком, є докласти серйозних зусиль і зруйнувати цю змову. Ми закликаємо вас підготувати себе, підтягнутися і виступити зі своїм Ісламом, його Акидою і способом життя до того часу, коли Захід скине вас на дно прірви у цьому житті і житті Наступному, не дай Аллах. Приєднуйтеся до істинних діячів Умми Пророка Мухаммада ﷺ, щоб викрити порочність брехливих розносників омани за допомогою ідеологічної і політичної боротьби. Пророк Мухаммад ﷺ сказав: “Клянуся Аллахом, ви обов'язково будете наказувати схвалюване і забороняти засуджуване. Ви візьмете тирана за руки і обмежите його істиною, або ж Аллах покарає одних із вас іншими, потім прокляне вас, як прокляв їх” (вивів ат-Тірмізі).

Доктор Назрін Наваз
Член Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір.
Неділя, 24 Джумад'іль Ахіри 1434
5 травня 2013

Головне меню