Десята річниця початку американської війни в Іраку: Життя іракських жінок обернулося на жах!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

День 20 березня 2013р. є десятою річницею початку війни Америки в Іраку. Ця війна була розв'язана Америкою під приводом роззброєння Іраку від зброї масового ураження і визволення іракського народу від несправедливості, переслідувань і тиранії, з якою вони стикалися.  Однак, через десятиріччя жінки Іраку також далекі від визволення, а по факту їх життя обернулося на суцільний жах. На протязі останніх десяти років іракські жінки лиш страждали і продовжують страждати від вбивств, руйнувань, примусового переміщення, зґвалтувань і відсутності безпеки. Також варто пригадати те, що тисячі жінок-вдів, що не мають годувальників, вимушені просити милостиню для забезпечення себе і своїх дітей.

Метою війни в Іраку ніколи не було визволення його народу і забезпечення його гідним життям. Метою було встановлення контролю над нафтою, при вигляді якої у капіталістичних країн, подібних до Америки — тече слина. Насправді, капіталізм перетворив Америку на звіра, який не піклується про життя людей, а стурбований лише отриманням економічного зиску за допомогою встановлення контролю над нафтовим багатством Іраку, навіть якщо ціною цього стане вбивство всього населення усієї країни.

 
Шановні сестри мусульманки землі аль-Рашида!

Воістину, череда страждань не завершиться доти, допоки іноземні держави і їх союзники, включаючи сьогоднішній іракський режим, не будуть остаточно усунуті, а на їх руїнах не буде встановлена держава Халіфат, адже лише Халіфат здатен гарантувати вашу безпеку і дбання про вас і ваших дітей. Лише у затінку Халіфату армії, подібні до війська аль-Муттасіма, прийдуть у дію, щоб помститися будь-кому, хто зазіхнув на честь мусульманської жінки або образив її. Лише у затінку Халіфату забезпечення основних і другорядних потреб буде гарантоване для вас і ваших дітей, у випадку відсутності вашого годівника або у випадку його недієздатності виконати цей обов'язок. І лише у затінку Халіфату ваша честь буде піднесена і ви будете наділені право участі у політичному житті та економічному розвитку.
 
Тому ми закликаємо вас, наші любі сестри в Іраку й інших частинах світу, приєднатися до тих, хто працює для відновлення праведного Халіфату, який врятує вас від цього життя у стражданнях через гнилий капіталізм сьогоднішніх систем, вигаданих людиною. Лише Халіфат дозволить вам насолодится гідним і шанованим життям у цьому світі і Раєм, ширина якого від небес до землі, у світі іншому з волі Аллаха ﷻ.

فِي بِضْعِ سِنِينَ ۗ لِلَّهِ الْأَمْرُ مِن قَبْلُ وَمِن بَعْدُ ۚ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ
«Того дня віруючі зрадіють» (30:4).

Доктор Назрін Наваз
член
Центрального інформаційного офісу
Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 25 Джумад'іль Ахіри 1434
6 травня 2013

Головне меню