Каяні і Зардарі вводять в оману власний народ

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Каяні і Зардарі вводять в оману власний народ.
Напруженість між Афганістаном і Пакистаном ставить метою забезпечити американську присутність у регіоні.

Дипломатична і військова ескалація між Пакистаном і Афганістаном, що має місце в останні дні, ставить метою створити сприятливу атмосферу для постійної присутності американських військових баз і персоналу в Афганістані навіть після 2014р, так званої червоної лінії для обмеженого виводу військ. Уряд Карзая звинувачує Пакистан у сьогоднішній напруженості, а також в інших проблемах Афганістану. Зі свого боку, Пакистан звинувачує адміністрацію Карзая у підтримці терористів, що діють у Зоні племен Пакистану. Карзай і Каяні намагаються приховати обличчя істинного злочинця — Америки. Адже Америка стоїть за всіма вибухами і вбивствами, що відбуваються у Пакистані та Афганістані, а її агенти звинувачують один одного з метою посилення американської присутності у регіоні.

Америка хоче зберегти присутність американських військових баз після 2014р. під приводом обмеженого виводу військ. Але вона стикається з сильним опором громадської думки в Афганістані у реалізації своїх цілей. Уряд Карзая звинуватив Пакистан у внутрішніх проблемах для того, щоб запевнити народ Афганістану в тому, що для безпеки країни і припинення втручання Пакистану в її внутрішні справи, необхідна наявність американської присутності і після 2014р. Щоб досягти цієї мети генерал Каяні, що раніше сприяв американському пануванню у Пакистані, став працювати над створенням аналогічного панування в Афганістані. Нещодавній візит генерала Каяні в Йорданію, де він зустрівся з Джоном Керрі, держсекретарем США, був частиною реалізації цієї мети.

Головною причиною усіх проблем, з якими стикаються Афганістан і Пакистан, є американська присутність у регіоні, її зловісні плани і гнила капіталістична система. Віроломні правителі Афганістану і Пакистану безмежно проливають благородну кров мусульман для боротьби з так званим терором, що має на увазі захист американських інтересів. Єдиним виходом для Пакистану і Афганістану з даного жахливого положення є усунення цих правителів і капіталістичної системи, а також їх заміна відновленням Халіфату.  Халіфат об’єднає  сили Пакистану і Афганістану під одним лідером, халіфом.  Об'єднана сила озброєних сил Халіфату і щирих муджахедів змусить Америку стрімко прибратися геть з регіону.

Хізб ут-Тахрір нагадує щирим офіцерам в озброєних силах Пакистану, що вони зобов'язані схопити зрадників у своїх рядах, які принесли в жертву майже 50 тисяч солдат і громадських у цій американській війні, намагаючись завершити успіхом черговий порочний американський план. Продовження американської присутності у регіоні означає продовження пролиття священної крові мусульманських солдат і громадських, у той час як боягузливі солдати Америки будуть сидіти у своїх кондиціонованих казармах, насолоджуючись плодами цієї війни Смути (Фітни). Виступіть зараз і надайте Нусрат Хізб ут-Тахрір у відновленні Халіфату, міцної опори, яка об'єднає народи, армії і ресурси Пакистану та Афганістану і змусить Америку залишити регіон з ганьбою і приниженням.

Шахзад Шайх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
Понеділок, 25 Джумад'іль Ахіри 1434
6 травня 2013

Головне меню