Хізб ут-Тахрір є політичною партією, ідеологією якої є Іслам

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір є політичною партією, ідеологією якої є Іслам, і він частина всієї ісламської Умми. Його члени у Шамі — невід’ємна частина революції, і з нетерплячкою очікують керівництва Уммою і провалу ваших світських проектів, о професор Сара, а також встановлення держави Халіфат на землях Шаму!

У статті, оприлюдненій 04.21.2013 у лондонській газеті “Близький Схід” під заголовком “Чорні кішки у сирійській революції”, проф. Фаіз Сара пише: “...більш небезпечним у цій трансформації виявився зростаючий вплив політичних Ісламських груп, присутність яких була обмеженою або невидимою до революції, таких як...Хізб ут-Тахрір аль-Іслямі...і немає сумнівів, що застосування насилля загострилося поряд з ростом релігійного екстремізму і течій. Це ясно висловлює розумовий і політичний занепад на рівні суспільства з одного боку,і елітного рівню, а особливо політичної еліти”. Потім говорить: “Це збіглося з підйомом гасел релігійного характеру, і, як правило, це гасла груп, які не узгоджуються із загальним духом і революційними гаслами, і, можливо, найбільш відомі з цих гасел — гасло Ісламської держави і повернення Халіфату — обидва з яких не пов'язані з релігію сирійців, відомих своєю відкритістю і толерантністю у межах роботи над цілісністю держави. Ця справа не виходила на поверхню інтелектуального руху сирійського суспільства з моменту заснування сирійської держави у середині тридцятих років минулого сторіччя і в усі попередні етапи не переходила межі розмов з боку ісламістів...тахрірівців”.

Той, хто спостерігає за висловлюваннями світських людей як професора Сари, їх статей і зустрічей на ТВ, повістю усвідомлює інтелектуальний провал і політичну пустоту; на додаток до цього вони не мають жодного політичного проекту для майбутнього Сирії, і не мають жодного бачення того, як потрібно правити країною, яка має в собі багато різноманітних етносів, звичаїв, напрямів і конфесій, а тому перешкоджають дезінформацією наскільки у них вистачає на це сил. Ми не хочемо тут задати питання: хто ти такий? І звідки ти? І де ти був, о, професоре Сара, коли ми не заарештовувались лише на два роки, а потім повертались додому? Навпаки, заарештовували нашу молодь, і вона більше не поверталась! І якщо б не Аль-Джазіра та Аль-Арабія, і усі, хто послідував за ними із рупорів Заходу, які надали тобі «право» казати від імені революції, якщо б не це, то жоден не знав би про твоє існування. І не знав би, що маячня, яку ти несеш, атакуючи систему Ісламу та заклик до неї, лише твоя відсебятина, яка свідчить, що ти не усвідомлюєш, що країна, про яку ти говориш – це країна, яка охороняла твоїх пращурів сотні років за допомогою Ісламу та Халіфату. Що Халіфат, який ти кривдиш, описуючи його радикальним мисленням, екстремізмом та фракційністю, є володарем пошани перед вами, зробивши вас першокласною паствою, а не другого ґатунку, як ти зараз у Франції, або як у справжній час твої родичі (плем’я) у режимі м’ясника Башара аль-Асада!

Тобі варто було б, о, професор Сара, бути правдивим з самим собою та своєю ріднею, розповідаючи їм про чесноти Халіфату і скільки він вас захищав протягом сторіч. І, навіть, Османська держава, перебуваючи у гіршій політичній ситуації, зберегла ваше багатство та честь. І, можливо, ти знайомий з інцидентом, у якому піднявся валій Шаму на допомогу християнам та збереження їх честі, а також для запобігання будь-якої шкоди для них.  Якщо б ти був більш правдивим, то розповів би, як Європа напала на вас під приводом спільного з вами християнства, експлуатуючи вас, не пропонуючи вам нічого в обмін, і не відшкодувавши вам ваш бунт проти Ісламської системи, і відкидаючи вас та ваших пращурів за велич ваших благ у цій системі, подібної до якої не було рівних.

Ми запевняємо тебе та усіх, хто проявляє перебільшену суворість і береться не за свою справу у революції Ісламського Шаму, що в Ісламському Шамі не буде нічого, окрім єдиної унікальної розвиненої повної системи – системи Ісламського Халіфату за методом пророцтва з волі Аллаха. Ця держава, яка утвориться з волі Аллаха, на платформі Хізб ут-Тахрір та його принципах, стане державою Праведного Халіфату за методом пророцтва, стверджуючи Істину та Справедливість, відкриваючи серця подібних тобі для цієї системи, якщо не для Ісламу. Якщо б ти був трохи справедливіше, то залишив би свій провальний комунізм та порожню світськість, і був би із числа прибічників Халіфату у Сирії, тому що жоден не захищає інтереси не мусульман,окрім нього, і нема жодної надії для просунення та реконструкції та позбавлення від домінування Америки, Англії, Франції та інших із країн капіталістичного світського нечестивого Заходу, окрім Ісламського Халіфату. Всевишній сказав:


لا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَدْ تَبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِنْ بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَى لا انْفِصَامَ لَهَا وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
 «Нема примушення у релігії. Прямий шлях вже відрізнився від омани. Хто не вірує у тагута, а вірує в Аллаха, той ухопився за найнадійнішу рукоять, яка ніколи не зламається. Аллах Чуючий, Знаючий». (2:256).

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-114-06-026
Середа, 14 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
24/04/2013

Головне меню