Усуньте демократію, встановіть Халіфат

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Усуньте демократію, встановіть Халіфат
Чи є просування Каяні по службовій драбині черговим реваншем демократичної системи?

Для Хізб у-Тахрір не дивно те, що саме генерал Каяні, а не президент Зардарі зустрівся з президентом Афганістану Карзаєм під час Конференції НАТО у Брюсселі 24 квітня. Генерал Каяні є фактичним правителем Пакистану, що є “кращим реваншем” демократії, яка слугує для приховання того, що усі керма влади знаходяться саме у його руках. Окрім того, Каяні особисто зацікавлений у тому, щоб його американські хазяії змогли встановити постійну присутність у Афганістані, під прикриттям обмеженого або часткового виводу військ.  Тому він не міг довірити цю брудну роботу Зардарі.

Дл Хізб ут-Тхрір також не буде сюрпризом, якщо генерал Каяні отримає чергове просування по владі за свою віддану службу Америці. Отримання Каяні звання п’ятизіркового  генерала і зайняття їм посади голови штабу оборони можливе лише після того, як повноваження голови штабу армії будуть урізані і ця посада перетвориться у подобу «весільного генерала». Дійсно, чому б Америці не нагородити Каяні, чиє досьє  злочинів проти Умми не менше аніж досьє Машаррафа? Дійсно, Каяні зіграв ключову роль з самого початку американської війни, на початку він був правою рукою Мушаррафа, обіймаючи посаду командуючого 10-ти корпусом, а після на таких посадах як командуючий військовими операціями, генерального директора ISI. Сьогодні ж він є Головнокомандуючим штабу армії. Коллабораціонізм Каяні дозволив заманювати нашій озброєні сили у пастку війни на території Зони племен, підготував ґрунт для замахувань на нашу незалежність, із числа яких напад на Абботобад. Він також дозволив існування мережі Реймонда Девіса, яка керувала вбивствами та вибухами, створив та захищав шляхи тилового забезпечення НАТО і за допомогою демократії встановив американське панування у нашій країні. Окрім цього, він був спільником бійні у Червоній мечеті та медресе «Джаміа-Хафса», а також піддав забуттю проблему Кашміру.
   
Якщо б демократія була б здатна забезпечити справедливість, то Каяні був би заарештований, переданий правосуддю та кинутий за грати, за якими сьогодні знаходяться такі здатні політики як Навід Батт та героїчні офіцери подібні до бригадира Алі. Але демократія не здатна ані на що, окрім заперечення Ісламу та його наказів. Саме тому намісник Пакистану, посол США щиро заявив: «Демократія є нашою конячкою у Пакистані». Тому Хізб ут-Тахрір питає у нинішніх кандидатів на трон ганьби: чи є чергове просунення Каяні по службі наступним реваншем демократії стосовно Пакистану, мусульман та Ісламу, до перемоги якої ви так прагнете? Хіба не настав час, щоб ви стали закликати до скасування демократії та встановлення Халіфату?
   
І в якості останніх слів, ми звертаємось до Каяні. Якщо ти маєш хоч краплю розуму, вилучи урок із долі свого наставника Мушаррафа. Америка викине тебе на вулицю, як тільки-но перестане отримувати від тебе користь, навіть, не зважаючи на те, що ти побудуєш  гору до небес із кісток мусульман, б’ючись в американському хрестовому поході. Не думай, що Умма забуде твої злочини після установлення Халіфату. Тому найменшим твоїм каяттям може стати те, що ти відкриєш шлях щирим офіцерам, щоб вони надали Нусрат Хізб ут-Тахрір для негайного відновлення Ісламу як образу життя за допомогою установлення Халіфату. І не обманюй себе думкою про те, що у тебе досить часу для каяття, тому що незабаром ти будеш схоплений зненацька, з волі Аллаха ﷻ. Аллах ﷻ говорить:    

 وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ
«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться». (26:227).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
Неділя, 2 Раджаб 1434
12 травня 2013

Головне меню