Якщо цей уряд не соромиться, то нехай робить, що забажає!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

О середі 24.04.201, газети оприлюднили неочікувану новину, уряд «Братів мусульман» продовжили, ліцензували кабаре іще на три роки замість двох існуючих, для розвитку нічного туризму. Це після спроби Міністерства Туризму розвити нічний туризм на вулицях Каїру. Рішення було прийнято Міністерством Туризму після занепаду туризму у країні через ситуацію з безпекою на вулицях Каїру. Офіційна палата туристичних об’єктів при Міністерстві Туризму повідомила газеті «Сьомий день», що рішення міністерства про продовження ліцензії кабаре та алкогольних напоїв тільки для того, щоб ці місця продовжували працювати, і щоб підтримувати засоби до існування своїх працівників. Міністерство у справжній час полегшує володарям крамниць, приймаючи рішення на їх користь. Ці заклади були зачинені після революції у січні і досі, а правила передбачають анулювання ліцензії закладів , які не працюють протягом двох років поспіль, але міністерство у повній мірі оцінює положення, з якими стикаються володарі цих закладів! Особливо, на тлі зникнення туризму, побоюючись нестабільності.

Хіба це не дивно та чуждо? Хіба цей уряд не соромиться Аллаха?! Це рішення теж входить до планів уряду по поступовому втіленню Ісламу? Де шаріат, про який президент Мухаммед Мурсі стверджував, що він втілить його? Де шаріат, заради якого його обрали мільйони, сподіваючись, що він втілить Іслам? Навпаки, вони приймають таке шокуюче рішення!
    
Посланець Аллаха (мир йому та благословення) сказав: «Якщо тобі не соромно, то роби, що забажаєш». Цей уряд та ті, хто з ними, здається, що вони самі не соромляться Аллаха, Його Посланця та віруючих, вони не соромляться, навіть, самих себе … І ми запитуємо: що змінилось у Єгипті на рівні втілення Ісламу, після скинення Мубарака? У чому різниця між тими, хто при владі сьогодні, і тими, хто були учора? Хіба вони не однакові у питанні відокремлення Ісламу від правління? Хіба вони не однакові у розробці конституції країни, де головування належить народу, а не шаріату?  Хіба вони не однакові у відношенні до міжнародних конвенцій, на чолі яких стоїть мирна угода з єврейським утворенням? Хіба вони не однакові у тому, як надають країну Америці, яка вештається по ній як їй заманеться? Хіба вони не однакові у зверненнях до Міжнародних валютних фондів (МВФ), у взятті запасного кредиту на основі принизливих умов, роблячи людей та країну залежними від невірного Заходу? Хіба вони не однакові у реалізації американської схеми, яка надає можливість домінувати у країні? Воістину, цей уряд з їх президентом, хай побояться Аллаха!  І хай втілять Іслам так , як треба, проголосивши Халіфат на основі методу пророцтва, і тоді нехай задоволений буде Аллах, Його Посланець та віруючі.


أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَمْ مَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ
 «Той, хто заклав підґрунтя своєї будівлі на страху перед Аллахом та прагненні  до Його вдоволення, краще, або ж той, хто заклав підґрунтя своєї будівлі на самому краю обриву, готового обвалитися, так що він обвалився разом з ним у вогонь Пекла? Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (9:109).

Шаріф Заід
Офіційний представник інформаційного офісу ХТ
Єгипет
№ 7/13
П’ятниця, 26 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
26/4/2013

Головне меню