«Примарні гроші» Ціна політиків-тиранів на ринку Заходу

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

New York Times в останньому номері за 29 квітня пише про те, що протягом більше 10 років купи американських доларів, запаковані у валізи, рюкзаки а іноді і в поліетиленові покупні пакети, передавались щомісячно адміністрації президенту Афганістану. Ці гроші використовувались для спричинення тиску на колишніх ватажків моджахедів та нинішніх демократів. Колишні та нинішні радники  афганського лідера говорять про мільйони доларів, які йшли від ЦРУ до адміністрації президента Хаміда Карзая. Халіл Роман, голова штабу Армії Афганістану у 2002-2005р.р. говорить: «Ми називали такі гроші «примарними»». Один із офіційних американських представників заявив: «США є головними прибічниками корупції в Афганістані». Численні звіти, що були оприлюднені в останні роки, кажуть про мільйони т.з. доларів, які називають «примарними грошима»», які були передані Іраном та іншими країнами, які зацікавлені у просуненні своїх інтересів, адміністрації президента Афганістану.   

Хізб ут-Тахрір вілаят Афганістану підкреслює, що ці «примарні гроші» стали найвищою ринковою ціною запроваджених тиранічних та маріонеткових лідерів Афганістану. Наявність подібних правителів має на меті захист інтересів їх американських хазяїв замість турботи про справи Умми. Коли вони не можуть забезпечити подібні інтереси, їх хазяї поривають з ними будь-які зв’язки та викидають  з ганьбою, подібно тому, що мало місце з Мушаррафом.

Подібно до цієї оплачуваної спроби запродажних правителів втілити вигадану людиною ідеологію (демократію), кожне крісло у міністерствах має певно визначену ціну серед членів парламенту та уряду. Далі, кожний підрозділ у міністерствах поруч з їх регіональними представництвами у провінціях також має свою ціну. Так, посади у штаб-квартирі Міністерства внутрішніх справ, а також посади у менших відділеннях також мають свою ціну. Навіть, блок-пости у містах та на вулицях, а також вуличні торговці повинні платити урядовим приспішникам.  

Хізб ут-Тахрір закликає мусульман в Афганістані встати та мобілізуватися проти порочного, вигаданого людиною образу життя та корумпованих правителів. Демократія зазнала поразки у вирішенні проблем людини на Заході, а зараз зазнає поразки в ісламських землях. Тому ми закликаємо вас приєднатися до політичної та ідеологічної боротьби, заснованої на спадку Посланця Аллаха ﷺ для відновлення нашого образу життя, нашої системи, якою є держава Халіфат, а також наших правителів, адже це поставлено нам в обов’язок Господом всесвіту. Тільки за допомогою прийняття цього методу, ми зможемо досягти успіху у Наступному житті:


أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ   جَهَنَّمَ يَصْلَوْنَهَا ۖ وَبِئْسَ الْقَرَارُ
 «Хіба ти не бачив тих, які обміняли милість Аллаха на невір’я та кинули свій народ у Притулок загибелі. Пекло, у якій вони будуть горіти? Яким же поганим є це місцеперебування!» (14:28-29).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан.
Неділя, 2 Раджаб 1434
12 травня 2013

Головне меню