Хвала Аллаху, мир і благословення Аллаха Посланцю, його родині, його сподвижникам і тим, хто пішов за ним

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وصحبه ومن ولاه وبعد،
Хвала Аллаху, мир і благословення Аллаха Посланцю, його родині, його сподвижникам і тим, хто пішов за ним.
Народу Пакистану, народу чистої і благородної землі, яка була початково встановлена в ім'я Ісламу і мусульман...
Улемам, інтелігенції і політикам, до тих із їх числа, хто підтверджує свою щирість у своїй релігії і імані.

Правителям Пакистану, зокрема Зардарі, його банді і когорті, які оголили країну і її народ перед Америкою, її агентами і розвідкою...
Каяні і його когорті, як передали армію у слугування Америці в Афганістані і відвели війська від кордону з Індією, введучи їх у зону племен і Балуджистан...

Центральній виборчій комісії, що керує виборами, наміченими на 11 травня 2013р.

Ми адресуємо це звернення до усіх, однак я розумію, що Зардарі і його агенти, Каяні і його шайка мають серця, які не розуміють, вуха, які не чують та очі, які не бачать. Однак, у Пакистані є ті, хто здатен почути істину, чиї очі наповнені сльозами. Вони ті, хто чує істину і переслідує те добро, яке у ній є, і вони вдячні своєму Господу. Що стосується Зардарі і його агентів, а також Каяні з його бандою, то ми відправляємо їм цього листа, щоб мати виправдання перед Аллахом ﷻ, і , можливо, вони устрашаться Його.
 
По-перше: О народ Пакистану, народ чистої і благої землі. О, нащадки Мухаммада ібн Касіма, сини тих, хто бився разом з ним при відкритті цих земель у числі передувавших мусульман. Як ви тільки можете бути вдоволені репресивним і жорстоким режимом, який відкидає Книгу Аллаха ﷻ і Сунну Його Посланця ﷺ у бік, порушуючи накази шаріату і передаючи країни до рук Америки і її союзників для того, щоб вони сіяли порчу, не шкодуючи ані ґрунт, ані тварин? Цей режим вбиває свій народ за допомогою безпілотників, вибухів і породження хаосу. Як ви тільки можете бути вдоволені урядом, який уникає битви з многобожниками-індусами, окупантами  кашмірської  ісламської землі та інших земель для того, щоб битися з вашими братами у Зоні племен і Балуджистані, так само як і з опором у Афганістані? Як ви можете бути вдоволеними викраденням з боку уряду ваших щирих і відданих синів серед білого дня на вулицях, у медресе і мечетях, коли вони заперечують факт подібних викрадень без краплі сорому перед Аллахом ﷻ, Його Посланцем ﷺ і віруючими? Воістину, вони схопили багато братів з Хізб ут-Тахрір за те, що ті говорили: “Наш Господь Аллах ﷻ” ,і тримають їх місяцями багаторазово катуючи, подібно до того, як вони робили це з викраденими раніше і подібно до того, як вони роблять це зараз у відношенні офіційного представника Хізб ут-Тахрір і тих, кого викрали після нього.  Можливо ви скажете, що нічого не можете зробити з цим, але адже ви можете зробити свій внесок у розповсюдження добра. Так об'єднайте свої зусилля разом із Хізбом і ваш Господь дарує вам милосердя по своїй волі, хвала Йому. Адже Хізб ніколи не втомиться і не буде шукати спокою у своїй великій роботі, згідно з шаріатом, доки з волі Аллаха  він не здійснить зміни, покладе кінець правлінню несправедливих і відновить Істину для свого народу. Так будьте з Хізбом у його діяльності і не бійтеся нікого, окрім Аллаха, знаючи, що завершення за тими, хто боїться Його.
 
Звертаючись до богобоязливих Улемів, ми запитуємо: хіба ви не бачите усунення наказів Аллаха? Хіба ви не бачите, як Америка ходить по всій країні з безпілотниками, вибухівкою і розвідкою, і усе це відбувається за співучасті правлячої групи і її когорти? Хіба ви не бачите розграбування багатств Умми і корупцію, яка поїдає хребет держави та її інститути? Хіба ви не чуєте і не бачите прибічників Заклику до Аллаха ﷻ, до встановлення Халіфату як закону Аллаха? Хіба ви не бачите, як їх викрадають і багаторазово катують? Пригадайте приклад офіційного представника Хізб ут-Тахрір Навіда Бата, якого було викрадено нещодавно серед білого дня. У переддень виборів буде рік з моменту його викрадення. Хіба ви не бачите усе це? Хіба це не є крайнім злом? Хіба не є вашим обов'язком виступити проти цього? І якщо ви говорите, що у вас немає держави для того, щоб змінити дане положення справ своїми руками, то хіба ви не  маєте язиків, щоб виступити словом проти цього? Хіба слово істини не є найвеличнішим джихадом, подібно до того, як відповів Посланець Аллаха ﷺ, коли його запитали, який джихад найкращий - “Слово істини перед несправедливим правителем?” (ан-Насаї). Так чому ж ви мовчите і не кажете жодного слова?

Звертаючись до інтелігенції і політиків ми говоримо: для тих із вас, хто щирий та рішучий, настав час дій. Америка цілком контролює режим, спрямовуючи його у будь-який бажаний для себе бік. Це призвело до руйнування економіки таким чином, що сьогодні її цілком віддали до рук МВФ і Світового банку. У результаті знесилені люди, обтяжені податками,  промовляють прокляття. Також це стало причиною краху безпеки країни і розповсюдженню хаосу. Ви є свідками усього цього, включаючи положення у м. Карачі, яке раніше було надійним притулком для тих, хто переселився через індуську агресію. Жителі цього міста раніше жили разом як Мухаджири і Ансари, але сьогодні між ними виникла напруженість, деяка частина якої є наслідком змов, а друга — наслідком спланованих вибухів. Окрім цього, цей режим продав Кашмір, перетворив його у забуте і провалене питання, і відсторонився від війни з Індією, яка окупувала цю землю мусульман, до нової війни у Зоні племен, Балуджистані і проти афганського опору. Американські шпигуни розгулюють по всій країні, непілотовані і пілотовані літаки порушують її повітряний простір, призводячи до руйнувань і вбивств без будь-якої відплати. Як ви можете мовчати перед обличчям подібного зла і темних справ? Хіба ви думаєте, що відплата торкнеться лише порочних, тиранічних і віроломних правителів? Воістину, відплата торкнеться як гнобителів, так і тих хто мовчав, бачачи це. Аллах ﷻ говорить:


وَاتَّقُوا فِتْنَةً لَّا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنكُمْ خَاصَّةً ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ
“Бійтеся спокуси, яка вразить не лише тих із вас, хто був несправедливий. І знайте, що Аллах суворий у покаранні” (8:25).

Також сказав Посланець Аллаха ﷺ: “Воістину, Аллах не карає цілий народ за дії окремих осіб, окрім як якщо вони бачать заборонене і, будучи здатними запобігти йому — не роблять цього. (Ахмад). І коли вони чинять так, Аллах карає цілий народ за дії окремих осіб” (Ахмад).
По друге: Ми кажемо правлячій групі, Зардарі, його шпигунам і когорті:

Мудра людина та, яка бере уроки з помилок іншого. Хіба ви не були свідками того, що випадало на голову усіх зрадників, які разом з невірними колоніалістами влаштовували змови проти своєї країни, поширювали нечестя, без права поїдали майно і хапали людей, що казали “Наш Господь Аллах”. Знайте, що їх кінець був найжахливішим, адже навіть їх колоніальні хазяї кидали їх напризволяще після того, як скористалися ними у ролі прислуги!

Як ви можете передавати цю землю Америці та її агентам, які руйнують її і надають повітряний простір Пакистану для безпілотників, щоб вони скидали бомби коли хочуть і де хочуть в услуговування Америці. Я усвідомлюю, що Америка наказує і забороняє вам, і ви нездатні відмовити у її вимогах, але навіть зрадники інколи кажуть “Ні! Достатньо, значить достатньо” але ні, ви ж продовжуєте плити у руйнівному потоці і не скажете навіть жодного слова заперечення!

Ви стали нападати на братів з Хізб ут-Тахрір, викрадаючи їх і катуючи найжорстокішими способами. Ви стали робити це, немовби вашого раболіпства перед Америкою і її союзниками було недостатньо. Невже ви думаєте, що ці мусульмани не мають за собою народної підтримки? Хіба ви впевнені за своє майбутнє у світлі цих злодіянь і їх наслідків? Невже ви думаєте, що ніхто не стоїть за ними і вони позбавлені будь-якої допомоги і підтримки? Вважайте так, як побажаєте, але знайте, що на їх боці Аллах ﷻ, Його Посланець ﷺ і віруючі. Те, що Хізб ут-Тахрір не вдається до фізичних дій у відплату — не є наслідком боягузливості або страху, - це тому, що партія вірить, що згідно з Ісламом не дозволяється вдаватися до подібних дій при несенні заклику. Однак, Хізб ут-Тахрір буде виправляти порочність, доки не встановиться Халіфат, обіцяний Аллахом ﷻ і предсказаний Посланцем Аллаха ﷺ. Тоді ви і той, хто йде за вами з вашої когорти, буде схоплений в покараний згідно з тим, чого ви заслуговуєте, адже Аллах ﷻ говорить:

 وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ
А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться (26:227).

І, навіть, якщо вам вдасться уникнути покарання у цьому світі, ви станете свідками дня, коли вагітна від страху втратить свою дитину, і тоді ви зрозумієте зміст наступного аяту:


وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ   مُهْطِعِينَ مُقْنِعِي رُءُوسِهِمْ لَا يَرْتَدُّ إِلَيْهِمْ طَرْفُهُمْ ۖ وَأَفْئِدَتُهُمْ هَوَاءٌ
“Не думай, що Аллах не відає про те, що чинять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди. Вони будуть поспішати із закинутими головами. Погляди не будуть повертатися до них, а їх серця будуть спустошені (переповнені страхом і позбавлені усіх інших почуттів)” (14:42-43).

По третє: Що стосується Каяні і його банди, то вони перевершили навіть Зардарі по завданим збиткам, репресіям і порочності. Роль Каяні у здачі країни Америці найбільша, адже йому належить “заслуга” у тому, що американські безпілотники безжально закидають бомбами мусульман, завдаючи збитків.  Аналогічна його роль у переміщенні основного фронту з кордону невірних індусів у Зону племен, Белуджистан і проти афганського опору. Також він причетний до багатьох інших принижень і ганебних дій, зокрема в організації викрадень братів з Хізб ут-Тахрір, їх катувань, а адже це викликає велику відразу в Аллаха ﷻ і його рабів. Каяні причетний до забезпечення Америки і її союзників в Афганістані військовою логістикою, медичним обслуговуванням, продовольством та водою. У цій ролі він перевершив усіх інших зрадників. Варто також зазначити його роль у змові з американськими шпигунами для здійснення вибухів у Карачі та інших регіонах країни. Його роль залишається найбільш значущою, адже він володіє достатньою військовою силою, щоб покласти кінець усім цим трагедіям і бідуванням. Якщо б його це тривожило, він би поклав кінець усім цим вибухам та  атакам безпілотників. Але він забув про свою релігію і присягу, яку він давав, коли був прикликаний до армії. Він забув про свій обов'язок захищати країну від будь-якої агресії і не передавати її агентам Америки!

Каяні і його банда є передовою лінією Америки та її агентів у здійсненні арештів усіх відданих і хоробрих військових офіцерів, які люблять Аллаха ﷺ і Його Посланця, подібно до того, як вони вчинили у випадку з бригадним генералом Алі і його братами, так само як із іншими щирими офіцерами. Каяні і його оточення думають, що це забезпечить відданість армії їх віроломним планам по вбивству мусульман і задовольнянню невірних колоністів. Але Каяні забув або змусив себе забути те, що армія Пакистану за своєю сутністю є ісламською, яка береться за зброю для битви заради Аллаха, і що армія може мовчати деякий час, але не постійно, особливо на тлі того, що Каяні зрадив уніформу і зброю, які він носить. Це є очевидний фактом, що не потребує розтлумачення. Прокинення армії схопить Каяні і його банду, і це станеться таким чином, що стане шоком і неочікуваністю для них, і тоді вони відчують уділ свого віроломства, адже Аллах ﷻ говорить:

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
“Аллах здатен вершити Свої справи, однак більшість людей не відає про це” (12:21).

По-четверте, звертаючись до членів Центральної виборчої комісії, ми говоримо: Ви є мусульманами, і тому розумієте, що право приймати закони належить одному Аллаху. Так як же ви можете проводити вибори, результатом яких стане парламент, який буде приймати закони замість Аллаха ﷻ? Як ви можете проводити вибори, щоб будь-хто міг наказувати і забороняти замість Аллаха ﷻ? Як ви можете проводити вибори, знаючи що у Зардарі, Каяні, їх когорти і оточення у руках знаходяться поводирі, якими вони керують із-за лаштунків? Як ви можете організовувати вибори парламенту, який видає закони, спрямовані на слугування військовому і політичному керівництву, а отже на слугування інтересам Америки, які є найвищим пріоритетом даного керівництва? Вибори здійснюються в ім'я уряду, а уряд не буде дозволеним, якщо об'єктом у них не буде шаріат. Так як ви можете організовувати вибори у ім'я іншого, ніж шаріат і закликати людей взяти у них участь? Хіба ви не знаєте, що заснування законодавчого органу, який затверджує заборонене і дозволене замість Аллаха ﷻ є великим гріхом? Табарані передає в Аль-Кабір від Адія ібн Хатіма: “Я прийшов до Посланця Аллаха ﷺ і я чув його, як він читав із сури “Покаяння” наступний аят: “Вони взяли своїх книжників і монахів за господ собі, окрім Аллаха” Він ﷺ зупинився і я запитав: “Яким чином вони поклонялися їм?” Сказав Посланець Аллаха: “Невже вони вам не забороняли те,що дозволив Аллах і ви також це забороняли? Невже вони вам не дозволяли те, що заборонив Аллах і ви це дозволяли?” Він відповів: “Це так”. Сказав Посланець Аллаха, мир йому і благословення від Аллаха: “Це і є поклоніння їм”.

О, члени виборчої комісії! Проведення виборів, по результатам яких буде скликаний парламент, що видає і ухвалює закони замість Аллаха ﷻ, які не були ниспослані Ним ﷻ, не є потребою часу. Потребою часу є встановлення Халіфату і принесення присяги справедливому Халіфу, що знаходиться на вірному шляху, який стане правити шаріатом, і ані чим більше. Для Пакистану потребою є становлення ядром держави Халіфат або ж однієї із  його частин. Пакистан повинен зміцнитися за допомогою релігії, таким чином, щоб армія і її ядерна зброя могли стати силою істини і справедливості. Ця потреба також підтверджується необхідністю визволення Кашміру, адже ця земля є ісламською землею, окупованою многобожниками, а також необхідністю повторного приєднання Східного Пакистану “Бангладеш”, не лише через море, але й через сушу. Що стосується армій Пакистану і Афганістану, то вони замість того, щоб боротися з мусульманами, повинні об'єднати свою зброю проти Америки і її союзників, що вимусить їх відмовитися від свого зла і руйнівних планів. Таким чином, згідно з обіцянкою Аллаха ﷻ і благою звісткою від Посланця Аллаха ﷺ, Пакистан повинен стати ядром Халіфату або однією з його частин, який освітить світ прямим шляхом нового Халіфату, з допомогою якого земля розкриє свої багатства, небеса пошлють свою благодать, в Аллах ﷻ вилікує серця віруючих людей...
У завершенні, варто пригадати, що лицеміри і ті, у серцях яких хвороба, кажуть, що мусульмани були обдурені своєю релігією. Подібні слова виголошувалися їх попередниками раніше, і ми відповідаємо їм наступними словами Аллаха ﷻ:

إِذْ يَقُولُ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ غَرَّ هَٰؤُلَاءِ دِينُهُمْ ۗ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
«“Ось лицеміри і ті, чиї серця були вражені недугою, сказали: “Ці люди обдурені своєю релігією”. Але якщо хто сподівається на Аллаха, то адже Аллах - Могутній, Мудрий” (8:49).

І на завершення, я звертаюсь до вас із далеких міст, молячи Аллаха ﷻ, щоб він з'єднав нас з приводу проголошення Халіфату і принесення присяги Халіфу, коли люди будуть проголошувати такбіри від радощів на вулицях і дахах своїх будинків, а муедзіни будуть проголошувати такбіри з мечетей.  Також від радощів такбіри будуть проголошувати і солдати, які повернулися до своєї початкової задачі — задачі мусульманської армії, яка захищає Іслам, відкриває землі і розповсюджує добро в усьому світі.


فِي بِضْعِ سِنِينَ ۗ لِلَّهِ الْأَمْرُ مِن قَبْلُ وَمِن بَعْدُ ۚ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ   بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنصُرُ مَن يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ
“Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому забажає. Він — Могутній, Милосердний” (30:4-5).


والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته ,

Ваш брат, Ата ібн Халіл Абу ар-Рашта, Амір Хізб ут-Тахрір.
Неділя, 2 Раджаб 1434
12 травня 2013

 

Головне меню