Хізб ут-Тахрір в гостях у шейха Хазім Абу Ісмаїл у мечеті Асад Ібн аль-Фарат

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір в гостях у шейха Хазім Абу Ісмаїл у мечеті Асад Ібн аль-Фарат з лекцією по ознайомленню з Хізб ут-Тахрір та його методом відновлення ісламського способу життя.

23 Джумада ас-Санія 1434 р.х. (03/05/2013р.) Аля-уд-Дін аз-Занаті, голова відділу по громадським зв’язкам Хізб ут-Тахрір у Єгипті, ознайомив прихожан мечеті Асад Ібн аль-Фарат з Хізб ут-Тахрір та його закликом. Разом з ним був професор Мухаммад Абдулькавій, представник засновників Хізб ут-Тахрір. Зустріч відбулася по запрошенню шейха Хазіма Абу Ісмаїла.

У своїй промові Аля-уд-Дін зазначив: «Хізб ут-Тахрір є політичною партією, її ідеологія – Іслам. Вона працює над відновленням ісламського способу життя шляхом встановлення ісламської держави «Халіфат», дотримуючись метода Пророка ﷺ в установленні ісламської держави у Сонцесяйній Медині. Тому Хізб ут-Тахрір у своїй діяльності заснував згуртування сподвижників та сформував із них видані ісламські особистості, які здатні вступити у пучину ідеологічної боротьби та політичного протиборства для утворення громадської думки, що йде від загального розуміння ісламських ідей та законів. У нинішній період часу Хізб ут-Тахрір веде цю ідеологічну боротьбу та політичне протиборство в усіх ісламських країнах, у яких він працює над утворенням громадської думки, що йде із загального розуміння, не приймає жодної альтернативи, окрім Халіфату. Наряду з цим, Хізб ут-Тахрір вимагає надати допомогу від володарів сили та захисту для встановлення Ісламу в одній із ісламських країн, щоб утворити точку опори ісламській державі, яка надалі буде об’єднувати решту усіх ісламських  країн під стягом «Нема жодного божества, окрім Аллаха, Мухаммад – Посланець Аллаха», а потім понесе Іслам усьому світу шляхом заклику та джихаду. Як це зробив Посланець Аллаха ﷺ.
 
Промова Аля-уд-Діна аз-Занаті була зустрінута з великими оплесками та визнанням з боку присутніх, які запропонували своє спілкування та діалог з активістами Хізб ут-Тахрір за межами мечеті. Люди з цікавістю слухали пояснення причин виникнення Хізб ут-Тахрір, його завдання та методи роботи. Також присутнім були представлені книжкові видання Хізб ут-Тахрір. Люди з великим бажанням розібрали більшу частину книг, яка була наявна у представників Хізб ут-Тахрір.
 
Інформаційний відділ Хізб ут-Тахрір у Єгипті виражає вдячність шейху Хазіму Абу Ісмаїлу за вшанований прийом та надання можливості для спілкування з прихожанами мечеті Асад Ібн аль-Фарат, які підтримали Хізб ут-Тахрір та його заклик до встановлення ісламського Халіфату.


رَبَّنَا افْتَحْ بَيْنَنَا وَبَيْنَ قَوْمِنَا بِالْحَقِّ وَأَنْتَ خَيْرُ الْفَاتِحِينَ
«Господи наш! Виріши поміж нами та нашим народом по істині, адже Ти – кращий із вирішуючих»    (07:89).

Шаріф Заід
Офіційний представник інформаційного офісу ХТ
Єгипет
№ 8/13
Неділя, 25 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
05/05/2013

 

Головне меню