О, революціонери благословенного ісламського Шаму

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

О, революціонери благословенного ісламського Шаму:
Вичерпано усі варіанти змов по порятунку кривавого деспота та його режиму. Тепер Америка та Росія бажають нав’язати вам свою волю, усадивши ганебну продажну опозицію з цим злочинним асадівським режимом, щоб врятувати останнього та провалити вашу революцію, віддавши забуттю  кров ваших шахідів!


Після багатогодинної зустрічі держсекретаря США Джон Керрі у Москві з міністром закордонних справ С.В. Лавровим, під час якої відбулося обговорення «сирійської кризи», обидва боки вийшли з великим вдоволенням. Насичена гармонія ясно відчувалась у тривалих перешіптуваннях між собою, не звертаючи уваги на те, що репортери транслювали їх на весь світ. На брифінгу боки об’явили про скликання наприкінці травня міжнародної конференції за участю представників сирійської опозиції та представників асадівського режиму на основі женевського комюніке. Це комюніке було прийнято у червні минулого року та декларує виключно політичне рішення без усілякого обговорення уходу Башара з влади та проведення суду над ним та злочинними членами його режиму. Саме це пояснив тоді Лавров, назвавши це домовленістю з США стосовно недоторканості Башара та формування тимчасового уряду з опозицією, який проведе реформи та відкриє двері плюралізму (багатопартійності).У цьому взаєморозумінні викликає подив заява Лаврова про те, що у випадку перемоги опозиціонерів, Сирія буде поділена. У своїй заяві він назвав сирійських опозиціонерів «групою екстремістів та радикалів». Між тим, Керрі заявив, що «альтернативою політичного  рішення є лише розділення Сирії»

О, мусульмани  революції благословенного Шаму!

Хіба для цього була пролита кров та пережиті замахування на честь та гідність? Хіба заради цього мільйони сирійців опинились без даху та були зруйновані міста?  Невже міжнародна воля, яка десятки років повновладно розпоряджалась нашим положенням, ресурсами, багатствами та країною, і надалі буде визначати, наказувати та забороняти? Невже ми не маємо права позбавитися від цих злочинців, як від тих, хто сьогодні при владі у Сирії, так і від їх хазяїв у Білому домі? Вони застосували усі види та форми злочинів стосовно нас, як за допомогою російської зброї, та і за допомогою іранських бомб та ліванського вогню хізбалли. Ми на власні очі побачили підступність мусульманських правителів стосовно нас та біженців із нас, як в Йорданії, Лівані, Іраку, так і в Туреччині. Ми стали свідками того, як режими постреволюційних країн «Арабської весни» залишили сирійську революцію без усілякої допомоги та підтримки. Особливо Єгипет, який відчайдушно кидається в обійми до тих, хто вбиває нас!

О, правдиві революціонери переможного Шаму!

Коли ви вийшли з вимогою скинення режиму, ви заявили, що ця революція «лише заради Аллаха», що «мученицька смерть (шахада) – ваша мрія». На вулицях панували вигукування: «мільйони шахідів одразу ж до Раю (джаннат)». Згадайте, як у своїх останніх подихах кожен шахід заповідав вам: «продовжуйте шлях до переможного кінця». Невже після усіх цих жертв жителів  Шаму та двохрічної нездоланної стійкості, ви погодитесь з підлістю стосовно вашої релігії та станете мовчати стосовно зради продажних секуляристів (прибічників світськості), які не знають про Іслам нічого, окрім «бісміллях» та «селям алейкум»? Невже ви дозволите їм представляти вас та сісти разом зі злочинцем та його приспішниками, погодившись з їх рішенням та умовами?

Хізб ут-Тахрір застерігає вас від підкорення Америці та її плану з використанням Росії. Воістину, у цьому приниження поверх приниження та ганьба поверх ганьби! Станьте перед їх лицем нездоланною стіною, зірвіть їх проекти, докладіть усіх своїх зусиль та з усією щирістю на встановлення Праведного Халіфату. У ньому ваша слава та перемога над вашими ворогами! Хізб ут-Тахрір з того часу, як взяв на себе місію несення цього благословенного заклику, працює над відновленням ісламського способу життя шляхом встановлення Праведного Халіфату. Він наполегливо йде по шляху до досягнення своєї місії з дозволу Аллаха. Нехай Аллах воздасть благом тому, хто стійко стоїть на істині! І ганьба тому, хто погодився з тим, чого добивається Америка та продажна опозиція.


إِنَّ الَّذِينَ يَشْتَرُونَ بِعَهْدِ اللَّهِ وَأَيْمَانِهِمْ ثَمَنًا قَلِيلا أُولَئِكَ لا خَلاقَ لَهُمْ فِي الآخِرَةِ وَلا يُكَلِّمُهُمُ اللَّهُ وَلا يَنْظُرُ إِلَيْهِمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَلا يُزَكِّيهِمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ
 «Воістину, тим, які продають заповіт з Аллахом та свої клятви за жалюгідну ціну, нема долі в Останньому житті. Аллах не стане говорити з ними, не подивиться на них у День воскресіння та не очистить їх. Їм уготовані жахливі страждання» (03:77).


Голова медіа офіса ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-119-10-026
Вівторок, 27 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
07/05/2013

Головне меню