Віроломство у відношенні мусульман Шаму Зардарі потискає криваві руки сирійського режиму

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистан засуджує проведення 29 квітня зустрічі між президентом Зардарі і представником тирана Шаму Башара, під час якої Зардарі було передано листа від Башара. Злочини Башара у відношенні власного народу зобов'язували Зардарі розірвати цього листа і кинути в обличчя його посланця і більш того, йому не варто було дозволяти навіть в'їхати йому у Пакистан. Однак, Зардарі продовжує грати роль сумлінного американського слуги, який намагається надати законності близькому до падіння режиму Башара.

На протязі довгих нестерпних двох років з березня 2011р. мусульмани заполонили вулиці Сирії, вимагаючи Ісламу, де багато з них проголошували “Народ хоче Халіфату” і підіймають чорні та білі стяги Халіфату, що насувається. Америка, що позбавилася сну від думки про повернення Халіфату, наказала своєму агенту Башару безжалісно придушити революцію, у той час як вона буде зображувати в'ялу реакцію, що ставить метою надати Башару більше часу. Режим Башара зруйнував міста і села.. Він вбив десятки тисяч людей, не роблячи різниці між жінками, старими і дітьми.. Його головорізи катують чоловіків і хлопчиків, ґвалтують жінок і дівчат, викрадають дітей, вириваючи з рук матерів посеред вулиці.

Якщо б Америка була у змозі знайти альтернативу Башару, вона наказала б йому відректися від влади, подібно до того як вона робила це з іншими на протязі десятиліть. Замість цього Америка обмежується лише тим, що призначає сирійському режиму чергові крайні терміни для того, щоб протягнути час, доки вона не зможе знайти або виховати альтернативу. Америка стурбована приходом Ісламу до влади і встановленням Халіфату, що очікується незабаром. Даний сценарій викликає занепокоєність в усіх кяфірів-колоніалістів. Тому Америка є спільником з іншими країнами, включаючи Росію, у підтримці Башара за допомогою різноманітних прихованих і відкритих засобів. І як зазвичай,  у цьому вона спирається на своїх агентів у мусульманських землях, щоб вони сприяли їй в усьому.

Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистану підтверджує свою рішучість у справі припинення правління усіх тиранів, близьких та далеких, з допомогою осяйного правління Ісламу. Нехай Башар і Зардарі тремтять від страху у своїх ліжках, нехай їх хазяї у Вашингтоні страждають безсонням, адже залишилося зовсім небагато часу з волі Аллаха до того моменту, коли на чолі могутніх озброєних сил Пакистану стане праведний Халіф. І тоді світ знов побачить Халіфат, який не зупиняється перед протяжністю морів і земель, які відмежовують його від тиранів і не заспокоїться, доки Іслам не переможе.

فِي بِضْعِ سِنِينَ ۗ لِلَّهِ الْأَمْرُ مِن قَبْلُ وَمِن بَعْدُ ۚ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ  بِنَصْرِ اللَّهِ ۚ يَنصُرُ مَن يَشَاءُ ۖ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ
“Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний”.(30:4-5)

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
Четвер, 6 Раджаб 1434
16 травня 2013

Головне меню