Наслідки домовленості про стратегічне партнерство Житло павука

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Карзаєвський начальник штабу армії Абдул Карім Куррам заявив 28 квітня, що сили НАТО надали силам Пакистану достатньо повноважень і можливостей для того, щоб продовжити будівництво КПП та іншої супутньої інфраструктури. У зв’язку  з цим Карзай відправив листа своєму хазяїну президенту Бараку Обамі, у якому, посилаючись на домовленість про стратегічне партнерство, підписану між Афганістаном і Америкою, звернувся з проханням серйозно поставитися до цього питання і змусити Пакистан відступити. Пізніше Куррам заявив, що вони не отримали будь-якої відповіді від Білого будинку по спливанню двох тижнів. Тим часом, сили НАТО відмовилися коментувати дане питання і попрохали додатковий час для більш детального вивчення.

Хізб ут-Тахрір вілаят Афганістану раніше радив цим безнадійним і маріонетковим правителям не підкорюватися капіталістичні Америці та силам НАТО. Замість того вони повинні підкорюватися своєму Господу ﷻ і Його Посланцю ﷺ, відкинувши стратегічні домовленості з цими хрестоносцями, адже вони ведуть активну війну проти нашої Умми. Однак, вони зрадили Умму і підписали дану стратегічну угоду. Більш того, подібно до недосвідченого маля вони бажали підписати цю угоду як можна швидше.

Правителі Афганістану і Пакистану намагаються зберегти спадщину колишньої британської імперії і лінії Дюрана, яка несе біди, щоб увергнути мусульман по обидва боки від цієї лінії у вогонь розрізненості і суперечностей. Тому США і НАТО грають головну роль у підтриманні цього вогню. Адже це положення приносить їм тривалу користь, зокрема, у плані відкладання входження обох країн у склад держави Халіфат, що насувається, який буде гарантувати політичну, географічну і ідеологічну єдність.

Однак, реально положення показує, що ані стратегічні пакти, ані домовленості про безпеку не гарантують безпеку і суверенітет Афганістану. Вони лише сприяють США у консолідації своєї мережі у регіоні і використанні Афганістану у якості бази для розповсюдження колонізації і небезпеки, а також ведення війни проти Ісламу і мусульман. Але двері покаяння і повернення досі відчинено. Правителі можуть відмовитися від союзу з цими хрестоносцями, які знаходяться у стані фактичної війни з нами і повернутися до Аллаха ﷻ і Його Посланця ﷺ, мобілізувавши енергію Умми для відновлення Халіфату за методом Пророка ﷺ. Так візьміть же урок, о правителі, із того, яким був кінець тих, з ким ви добре знайомі, кінець Мушаррафа, Каддафі, Мубарака та інших... Інакше незабаром ви опинитеся на лавці підсудних у державі Халіфат або отримаєте суворе покарання в Ахіраті.

مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ أَوْلِيَاءَ كَمَثَلِ الْعَنكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتًا ۖ وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنكَبُوتِ ۖ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ
“Ті, які узяли собі покровителів і помічників окрім Аллаха, подібні до павука, який зіткав собі житло. Воістину, найкрихкіше житло це житло павука. Якщо б вони лише знали!” (29:41).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан
Четвер, 6 Раджаб 1434
16 травня 2013

Головне меню