Іудеї квапляться переробити мечеть «аль-Акса» в іудейську синагогу

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Іудеї квапляться переробити мечеть «аль-Акса» в іудейську синагогу

О, армії мусульман, порятуйте її та очистіть  її від їх бруду!

Другий день поспіль ненависні сіоністи в оточенні поліції та солдатів окупаційних сил вдираються у благословенну мечеть аль-Акса та паплюжать її своїм виконанням іудейських релігійних ритуалів. У той же час відділ внутрішньої безпеки, що перебуває під юрисдикцією «сіоністського кнессету» проводить засідання по розгляданню перероблення мечaеті аль-Акса в іудейську синаногу під заголовком внесення поправок до «закону про релігійні обряди іудеїв на Храмовій горі» з приводу святкування «дня Єрусалиму» - дня, коли був окупований аль-Кудус. Сіоністське утворення проводить цей день в урочистій обстановці, вважаючи його днем єднання вікової іудейської столиці.

Ці кроки, до яких заходиться сіонське утворення у зростаючому темпі за останній час, відбуваються у межах багаторічної та послідовної низки справ, цілеспрямованих на іудеїзацію міста аль-Кудус (нині Єрусалим) та перероблення в іудейську синаногу місця вознесення (аль-Ісра) Пророка Мухаммада ﷺ. До того ж, усе це відбувається при могильній мовчанці та у змові з палестинською адміністрацією та правителями арабських та мусульманських країн, які зайняті пошуком шляхів оживлення мирної ініціативи.  

Замість того, щоб закликати армії мусульман до порятунку благословенної мечеті «аль-Акса» та Палестини, з тим, щоб правителі арабських та мусульманських країн мобілізували численні полки своїх армій на допомогу місця вознесення (аль-Ісра) їх Пророка, а також чистих земель Палестини та її пригноблених жителів – замість усього цього – палестинська адміністрація плете змови разом з ними проти Палестини та її жителів шляхом відновлення мирної ініціативи у її відкоректованій формі, нашпигованої зрадою та розбазарюванням, як це було нещодавно укладено в угоді поміж цією (палестинською) адміністрацією та йорданським режимом. Згідно до цієї домовленості, право на керування священними пам’ятниками переходить у розпорядження короля Йорданії. Який, у свою чергу, навіть пальцем не поворухне на благо Ісламу та мусульман. Навпаки, влада стерла офіційні повідомлення, представлені ЮНЕСКО, стосовно замахування ізраїльтян на «історичний пам’ятник та загальнолюдську спадщину», як класифікує мечеть «Аль-Акса» у документах ЮНЕСКО.   
    
Мечеть аль-Акса, яка систематично наражається на паплюження, та яку сіоністи поступово переробляють на синагогу, не порятувати ані шляхом успішного завершення зрадницького мирного процесу, ані шляхом звернення до злочинних міжнародних трибун, які встановили це сіоністське утворення, ані пустодзвонними гучноголосими засудженнями, ані шляхом відклику послів та видворення ізраїльського посла з країни.  Навпаки, тільки шляхом мобілізації армії мусульман на те, щоб вони виконали свій обов’язок  стосовно Палестини та її жителів. Шейху аль-Кардаві та його делегації улемів варто було б перебувати у перших рядах мусульманських армій, спонукаючи та мотивуючи їх на битву з ворожими сіоністами, аніж відвідувати Газу під гнітом окупації. Чому не було чути із їх вуст жодного слова, яке порадувало б Аллаха та Його Посланця, яке підняло б армії ісламської Умми на звільнення її, яке пояснило б їм та стоячим за ними правителям, що звільнення Палестини шляхом джихаду є шаріатським обов’язком  на них та на їх правителях.      

О, мусульмани!

Нема перед нами іншого шляху надання допомоги мечеті «аль-Акса» на тлі зради правителів та недбальства армії до позбавлення від кайданів правителів, окрім шляху активної роботи над встановленням Халіфату, який своєю армією звільнить Палестину та очистить мечеть аль-Акса від бруду сіоністів. Згадайте, як у минулому у період переможного аббасидського халіфа мусульманські армії під командуванням славетного полководця Салахуддіна аль-Айюбі очистили ці палестинські землі. Воістину, сіоністи – найжалюгідніші створіння Аллаха – не набралися б хоробрості замахуватися на благословенну мечеть «аль-Акса» та невинних жителів Палестини, якщо б знали, що за ними стоїть халіф. Той славетний халіф, гнів якого мобілізував би ісламські полки, крик якого струшував би престоли беззаконників, і зустріч з яким кидала б у тріпотання лідерів безбожних держав.  

О, мусульмани !

Не мовчіть та не проявляйте байдужість до роботи над встановленням ісламської держави – Халіфат! Воістину, порятунок для мусульман і для Палестини можливий лише цим шляхом. Мечеть «аль-Акса» закликає до вас по допомогу, чи дасте ви відповідь?

وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ وَسَتُرَدُّونَ إِلَى عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ
 «Скажи: «Докладайте зусиль, і побачать ваші діяння Аллах, Його Посланець та віруючі. Ви предстанете перед Відаючим сокровенне та явне, і він повідає вам про те, що ви робили»». (09:105).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
№ S/B N 013/149
Четвер, 29 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
09/05/2013

Головне меню