Іранський режим та його партія у Лівані проголошують брудну війну проти народу Сирії та їх революції

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Після того, як повстанці домоглися перемоги у революції Шаму та просунулись уперед у їх боротьбі проти бригад тирана Асада, захопивши великі території земель Сирії, у тому числі і Хомс, Кусайр та їх околиці. Хезболла відправив тисячі бійців на підтримку вбивці проти  повстанців, щоб відібрати  деревні та області для батальйонів Асада, у якості укріплення підготовки оточення Кусайра та Хомса, які Асад бере у свої розрахунки, що ймовірно вони будуть частиною зони безпеки, якщо повстанці звільнять Дамаск від Асада та його бруду.

Американо-іранський альянс, до нападу, який був проведений Хезболла, відволік ліванську арену новою іграшкою, яка називається відставка уряду та пропозиція нового президента, якого назве Саудівська Аравія. Формування нового уряду є спробою погасити зростаючу лють прибічників сирійської революції із народу Лівану. Рух аль-Мустакбаль надав їм те, що вони хочуть, зайнявши увагу громадської думки штучно утвореною боротьбою навколо формування уряду, а партія Ірану захопилася війною проти народу Сирії та їх революції, після того як вдома була загроза вибуху ситуації, що стосується безпеки та втрати апаратів, якими вони впливають. Поза різницею, чи сформувався уряд чи ні, заробили вони довіру або ні, уряд політиків це або уряд технократів, нема великої різниці для партії  Ірану, тому що в усіх випадках, вона, як і раніше тримає під своїм впливом служби безпеки та судові органи, за допомогою яких вони здійснює, що хоче, підтверджуючи свій вплив у країні та підтримуючи режим Асада у Сирії.    

Ей, іранський режим та його партія у Лівані:

Не зважаючи на те, що ви вже довго повторюєте гасла про те, що ви ісламська країна, що живете під владою Ісламу (згідно до вашого неправильного розуміння Ісламу та його запровадження) в Ірані. Тим не менш, ви насправді з самого початку вашої історії, з кінця 70-х, перебуваєте у тісному союзі з найбільш радикальними у безбожжі режимами та товаришуєте з тими, хто більше за усіх воює проти Ісламу та його народу, зокрема, режим аль-Асадій у Сирії. Коли (вже померлий) Хафез Асад коїв масові вбивства у Хамі та в інших містах Сирії, ви були найсильнішим та найвірнішим його союзником та помічником.  

І сьогодні, коли народ Сирії повстав проти їх тирана, який заявив, що він останній осередок секуляризма у регіоні, ви вирішили стояти з ним та допомагати йому до кінця. Ви воювали проти революції Шаму, використовуючи усі ваші сили військові, дипломатичні, інформаційні та економічні. І найгірше за усе те, що кожного разу, коли виникає революція з ісламською ідентичністю, ви іще сильніше збільшуєте підтримку та наполягаєте на війні, підтримуючи ворога Ісламу! Чому ви  проявляєте таку позицію?! Відповідь проста: тому що режим Асада є світським сектантським, маріонеточним Америці, є одним із стовпів вашої імперії, яку ви утворили від Центральної Азії до Середземномор’я, звичайно, ж на чолі з американською політикою.  

Так який же це у вас Іслам, з яким ви боретесь, ви боретесь проти революції Шаму та усього ісламського у ній, працюючи для того, щоб зміцнити найбільш свійський режим у регіоні? Ви зробили халялом для себе кров мусульман, відправляючи бійців із Лівану, Ірану та Іраку, щоб вбивати їх та проливати їх кров? Так де ж ви від слів Всевишнього Аллаха:


إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ
 «Вашим Покровителем є лише Аллах, Його Посланець та віруючі, які роблять намаз, сплачують закят та преклоняються». (5:55).

Ви стверджуєте, що американська гегемонія у регіоні та у світі є вашим найзапеклішим ворогом, ви на увесь світ волаєте своїми гаслами, що «Америка – самий  величезний сатана» і «Смерть Америці». Але, у реальності, ваші гасла завжди були шахрайством та брехнею. Адже ваш архів вже третину сторіччя повний співучастю у змовах Америки та інтеграцією в американську політику у регіоні, особливо, у критичні моменти.  

Коли Сполучені Штати вирішили почати вторгнення до Афганістану у 2001 році, ви допомогли їм та були співучасником у добичах та впливі, на руїнах країни талібів. Ваш колишній президент Рафсанджані не посоромився заявити, що без співпраці Ірану, Америка була не у змозі окупувати Афганістан.   

Коли Сполучені Штати прийняли рішення про  вторгнення до Іраку у 2003 році, ви допомогли їм усіма наявними силами, ви штовхнули лояльну до вас опозицію, відкрито боротися на боці Америки, і ця опозиція увійшла до Багдаду на американських танках. Ця опозиція була однією з головних причин розколу народу Іраку та війни на сектантській основі, і це після того, як цього розділення в Іраку не було вже протягом сотень років.

Що стосується Лівану, то там завжди, угода поміж вами та американською політикою у ліванському питанні було делеговано у систему Асада. США завжди підкріплює та зберігає опозицію у Лівані, щоб зберегти баланс сил поміж Ізраїлем та його регіональними сусідами, для того, щоб підготувати підґрунтя  для мирного процесу з режимом Асада.  

У вас була можливість розпочати доленосну війну проти єврейської країни, ви маєте необхідний потенціал для цього. І війна у липні 2006 року, свідчить про можливості поразки єврейського устрою. Проте, ви кинули напризволяще борців, що чинили опір, які принизили солдатів євреїв на землях півдня Лівану, та штовхнули вашу партію на прийняття резолюції 1701. Таким чином, військова перемога перетворилась на відступлення на майдані та у політиці, шляхом дотримання міжнародної резолюції. Чому і навіщо така ганебна позиція? Просто, тому що ви жодного разу не ставились до вашої війни з єврейським устроєм, як до війни існування, а ставилися як до тактичного конфлікту, який закінчується у кордонів підтримки та збереження важелів тиску та угод поміж вами та вашим сирійським союзником. Доказом  цьому слугує сім літ мовчанки на південному Лівані, це означає, що ви приєднали цей фронт до фронту Голанських височин, у якому ваш союзник Хафез та Башар забезпечив тишу та спокій для євреїв на сорок років. Скільки разів тиран Асад казав, що його стратегічний вибір полягає в укладанні миру з Ізраїлем, і що опір є альтернативою, якщо Ізраїль буде непримиримим у мирному процесі! Тобто ваш опір є інструментом для зрадницьких переговорів Асада.   

Революція Шаму є народною революцією, революцією, яка представляє Умму, і ті, з ким ви ворогуєте в їх революції, це ті, хто допоміг та підтримав вас у вашій війні проти єврейської країни, особливо під час війни у липні 2006 року. Досить обманювати себе та ваше суспільство, стверджуючи, що ворожнеча у вас лише з групами такфірітів, ви ворогуєте з цілим народом у його визвольній революції від тиранічної системи, революція, подібність якої дуже рідко в історії. Де ж від слів Всевишнього Аллаха:

وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا
 «Якщо ж хто-небудь вб’є віруючого умисно, то воздаянням йому буде Пекло, у якому він прибуде вічно. Аллах  розгнівається на нього, прокляне його та приготує йому великі муки»  (04:93).
 

Але, незважаючи на нашу і поразку, і подив позиції партії Ірану у Лівані, ми свідоміші за те, щоб не вносити свій внесок у розбрат, щоб не підлити іранському режиму та його ліванській партії масла у вогнище. І ми будемо чекати ознаки благорозум’я та благочестя від суспільства, яке партія Ірану приписує до себе. Позиція першого генерального секретаря «Хізбалли» шейха Субхі не може бути паразитичною, і деякі інші голоси , голосами сиріт. Але сподіваємось на розумних, на яких ставку робить партія Ірану, прикриваючись ними, ми сподіваємось на те, що вони схаменуться та голосно вигукнуть, наказуючи схвалене та забороняючи засуджуване, відрізавши шляхи розбрату та протиріч.


وَلَقَدْ سَبَقَتْ كَلِمَتُنَا لِعِبَادِنَا الْمُرْسَلِينَ (١٧١) إِنَّهُمْ لَهُمُ الْمَنْصُورُونَ (١٧٢) وَإِنَّ جُنْدَنَا لَهُمُ الْغَالِبُونَ
 «Нашим посланим рабам вже було сказано наше Слово. Воістину, їм буде надана допомога. Воістину, військо отримає перемогу» (37:171-173).

Інформаційний офіс ХТ,
Ліван
№ H.T.L. 34/19
Вівторок, 04 Раджаб 1434 р.х.
14.05.2013

 

Головне меню