Повідомлення про смерть героя

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 


وَلا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ


 «Ніяким чином не вважай мертвими тих, які були вбиті на шляху Аллаха. Ні, вони живі та отримують уділ у свого Господа»  (3:169).


Шахіди Шаму та його герої .. Туба для них.


Повідомляємо радісну звістку Уммі шахідів, Ісламській Уммі у цілому, про нового шахіда, який, дасть Аллах, був із щирих носіїв заклику та героєм з героїв революції, шахід Шаму, дасть Аллах, Ясір Наhар, Абу Аммар, який був вдостоєний честі шахідів заради Аллаха, який працював, щоб підняти стяг улюбленого Пророка ﷺ над благословенними землями Шаму. Він став шахідом 19.05.2013 у боях міста аль-Кусайр від кулі зрадників. Нехай змилується над ним Аллах і прийме його у ряди шахідів.


Цей шахід, дасть Аллах, був героєм, сміливим юнаком з братів Хізб ут-Тахрір, він працював для розвитку Умми шляхом побудування праведної держави Халіфат. Він втратив дах над головою під час вторгнення і знищення Баба-Амр у 2010 році, і тоді вірні, віруючі брати у Тріполі Шаму прийняли його і допомогли  усім необхідним, і тоді він дізнався іще більше про думки і просвітництва Хізб ут-Тахрір. Він горів бажанням повернутися і продовжити революцію Шаму, також він був одним із тих, хто більше всього дорожив семінарами і прес-конференціями, що проводяться Інформаційним бюро Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирії, він давав інтерв'ю, свідомо і яскраво обговорював, дискутував з керівником інформбюро ХТ і його членами, що привертало увагу багатьох людей. Потім він твердо вирішив повернутися у своє рідне місто, місто Хомс. Він повернувся, і прохав у Аллаха перемоги і смерті шахіда. Він не припиняв спілкування з нашим офісом і надавав йому усі новини. Останнє, що він написав нам, це було  “...про що вони думають?! Присягаємося Аллахом, ми не повернемося у наші оселі, доки не повернемо державу Халіфат на основі методу пророкування...”


 Ми прохаємо Аллаха, щоб твоя торгівля з Ним була вигідною, і щоб ти був удостоєний честі у Нього, якої досягають лише благочестиві з цієї Умми. Ми прохаємо Аллаха, щоб він прийняв тебе і зробив із числа тих, про кого говориться в аяті:


فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلا هُمْ يَحْزَنُونَ

“Радіючи тому, що Аллах дарував їм по Своїй милості, і тріумфуючи від того, що їх послідовники, які ще не приєдналися до них, не пізнають страху і не будуть засмучені ” (3:170)


Нехай благословить тебе Аллах, о, герой; ти світло, яке вийшло між Кусайрою і Тріполі, і освітив революцію Шаму, і люди побачили і змогли відрізнити добро від зла:


وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

“А ті, які чинять несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться ” (26:227)


Аллах замінив твоє житло і оточення на краще, і нехай Аллах надихне твою родину і рідних і дасть їм терпіння і стійкість. Ми прохаємо Аллаха, щоб Він об'єднав нас із тобою і об'єднав тебе з твоїми коханими в садах Раю, з допомогою Аллаха... І ми, о Ясір, сумуємо і журимося втратою тебе, і кажемо лише те, що завгодно Аллаху:


الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

“Воістину, ми належимо Аллаху і до Нього повернемося ” (2:156).


Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба

Головне меню