Покладіть край американській війні, встановіть Халіфат Режим Каяні-Зардарі приносить криваві жертви на вівтарі американської війни

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистану засуджує роль, яку грають правителі-агенти  у Пакистані у розповсюдженні вбивств та вибухів, які спалахнули з наближенням виборів, призначених на 11 травня. Якщо б ці зрадники мали б хоч краплю щирості або найменше бажання кинути виклик своїм хазяям, вони б рішуче, однозначно та назавжди поклали би край кровопролиттю. Наші озброєні сили більше ніж здатні зачинити американські посольства, консульства та бази у Пакистані. Наші хоробрі офіцери та рядові солдати можуть у лічені години депортувати із країни представників американської розвідки, військовий та приватний воєнізований персонал, а також керівників злісних терористів, які влаштовують вибухи та вбивства. Отож, мусульмани зможуть ефективно обірвати усі контакти з офіційними особами закордонних ворожих держав, тим самим, усунувши усі засоби, за допомогою яких вони планують, розділяють та керують країною. Будучи ісламською армією, наші хоробрі сини палко бажають нанести нищівного удару американським нечестивцям на нашій землі!  

 Але ні ж! Замість того, щоб вирішити ці проблеми, зрадники лише додають нові, експлуатуючи це жахливе кровопролиття для виконання чергових американських вимог. Протягом тривалого часу Америка  вимагає розповсюдити свою війну на ключові міста Пакистану, зокрема, у Карачі. Америка прагне втягнути в іще більше болото найчисленнішу армію мусульман, відкривши іще один фронт всередині своєї країни, на додаток  до Белуджістану та Зони племен. Зараз правителі покірно закликають до розміщення 70 000 солдатів заради забезпечення безпеки, тим самим відкриваючи врата для іще більшого кровопролиття та приниження перед нашими ворогами.    


О, мусульмани в озброєних силах!
Скільки мусульман іще повинно бути принесено у жертву на вівтарі американської війни, якою настільки дорожать правителі, що не промовлять і слова на її засудження? Настав час, щоб ви приборкали цих правителів, тому що ви здатні усунути їх у лічені години під керівництвом Хізб ут-Тахрір. Надайте підтримку Хізб ут-Тахрір у відновленні Халіфату. А після буде дана присяга видатному вченому, мислителю та політику, шейху Ата ібн Халіл ар-Рашті, аміру Хізб ут-Тахрір, у якості халіфа мусульман, який буде захищати та охороняти мусульман від ворогів, обернувши приниження у вшанування, а поразку на перемогу!


إِنَّا لَنَنصُرُ‌ رُ‌سُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ  
 

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям та віруючим у мирському житті і того дня , коли предстануть свідки» (40:51).
 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан.

Головне меню