Покладіть край американському пануванню, встановіть Халіфат.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Каяні приумножує свою зраду, працюючи для збереження постійної присутності хрестоносців на підступах до Пакистану.

Зрада Каяні не знає меж. На дану мить він працює над постійним закріпленням американських військових баз на підступах до єдиної ядерної держави Умми – Пакистану. 25 травня 2013р. генерал Ашфак Первез Каяні зустрівся з командуючим ISAF генералом Джозефом Данфорд у штаб-квартирі армії у Равалпінді.

Згідно заяви   ISPR під час зустрічі генерал Каяні обіцяв допомогу від Пакистану Америці в установленні миру в Афганістані та виводу війська НАТО із цієї країни. Ця зустріч була частиною низки зустрічей та зусиль, які здійснив головний страж Америки у регіоні генерал Каяні, зустрічаючись з різноманітними офіційними особами Америки, Заходу та інших міжнародних інститутів для підсилення несталого американського контролю над Афганістаном. 20 травня 2013р. генерал Каяні влаштував міжнародний симпозіум з питання саморобних вибухових пристроїв у штаб-квартирі армії у Равалпінді, метою якого було запобігання надходження добрив мусульманському опору в Афганістані. Згідно даним армії США 80% афганських бомб виготовляється із добрив.

Окрім цього, 60% втрат США в Афганістані мають місце через ці бомби, які використовуються з боку людей, що ведуть боротьбу з окупацією. Поруч з отриманням допомоги від цієї маленької когорти  задників у військовому керівництві, генерал Каяні заручився підтримкою зрадників у військовому керівництві країни. Так, Наваз Шаріф та ніші «політики-запроданці» зараз намагаються спричинити тиск на мусульман та примусити їх скласти зброю та визнати присутність хрестоносців. Операції у Карачі та Кветті є частиною цієї стратегії по спричиненню тиску. Усе це відбувається на тлі того, як Каяні здійснює зачистку озброєних сил від офіцерів, які чинять опір американському пануванню, захищає лінії тилової підтримки НАТО та організує атаки безпілотників у небі Пакистану.
 
Генерал Каяні та його спільники у політичному та військовому керівництві намагаються обдурити народ Пакистану та його озброєні сили, роблячи вигляд, що допомагають Америці покинути регіон. Ці американські агенти відчувають лють в оточенні мусульман та озброєних сил Пакистану та розуміють, що благородні мусульмани цієї країни розглядають американську присутність у регіоні як пряму загрозу для себе та своєї релігії. Тому Америка дозволяє цим правителям робити вигляд, що вони виконують чаяння людей, у той час як по факту вони підсилюють американську присутність, сприяючи в установленні  постійних баз в Афганістані під прикриттям ведення переговорів та часткового або обмеженого виводу військ. Такою є реальність подвійної гри зрадників проти мусульман на благо своїх невірних хазяїв!  


     
يُخَادِعُونَ اللَّـهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلَّا أَنفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُ‌ونَ ﴿٩﴾

«Вони намагаються обдурити Аллаха та віруючих,  але обдурюють тільки самих себе і не усвідомлюють цього» (2:9).

О, офіцери в озброєних силах Пакистану!

Поведінка ваших правителів перед вашими очима. Вони поквапились надати допомогу Америці встановити плацдарм у регіоні, відкривши повітряний та водяний простір та наземні шляхи, щоб вона змогла вдертися до Афганістану. Вони стали переслідувати моджахедів у містах та Зоні племен Пакистану, заарештовуючи їх та передаючи до рук США. Після, коли хватка Америки над Афганістаном стала слабшати, вони перекинули озброєні сили Пакистану у Зону племен для того, щоб утримати воїнів від прийняття участі у війні на території Афганістану, і розпалила війну смути (фітни) у Пакистані, паливом для якої стала благородна кров народу Пакистану та його озброєних сил. А зараз, замість того, щоб об’єднати озброєні сили з опором рук об руку проти трусливих хрестоносців та їх окупації, що захлинається, вони спричиняють тиск на опір, щоб він склав зброю!

О брати!

Надайте Нусрат Хізб ут-Тахрір та присягніть видатному вченому та державному діячу шейху Ата ібн Халіл абу Ар-Рашті, аміру Хізб ут-Тахрір, для негайного встановлення Халіфату у Пакистані та припиненню приниження цієї Умми. Настав час, брати, щоб стати передовою лінією не в американській війні з терором, а передовою лінією Умми, Ісламу, Аллаха ﷻ та його Посланця ﷺ. Хізб ут-Тахрір закликає вас, тому ті із вас, які іще не відкликнулись до цієї миті, повинні відкликнутись!


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан.

Головне меню