«…Потім буде Халіфат за методом пророкування…» (Ахмад)

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

О мусульмани Пакистану!

У той час як ми прагнемо до рясних нагород Рамадану, нам варто згадати, що на протязі віків ця Умма поспішала забезпечити найбільш значущі перемоги для Ісламу у цей благословенний місяць, будь то проти Курайша Мекки, спустошувачів хрестоносців, жорстоких татар або нікчемних європейських орд в Іспанії (Андалусія).

Однак, у цей місяць Рамадан, коли у наших землях не виконується законодавство Ісламу всебічним чином, позбавлений свого права. Положення Умми погіршується у плані приниження, безпеки, страждань і бідності. І це не дивлячись на те, що вона володіє усіма економічними ресурсами і військовими можливостями.

Дане погіршення положення не є чимось неочікуваним або дивовижним. Без ісламської системи, будь-який уряд, що приходить до влади у кяфірській демократії — такий же поганий як і попередній, якщо не гірше. Кожний новий уряд лиш заміна облич у цій порочній і гнилій системі, яка не несе у собі будь-яких істинних змін. Саме тому, не дивлячись на усе розхвалювання і надії на вибори 2013р., наше положення аналогічне тому, що було до них або навіть гірше.

Тому, подібно до попередніх правителів, нинішні працюють вдень і вночі для посилення ворожої хватки проти нас, не дивлячись на те, що Пакистан є провідною військовою силою в ісламському світі. Подібно до режиму Каяні-Зардарі, режим Каяні-Шаріфа продовжує дозволяти американським агентам блукати по вулицям і біля мечетей, для планування вибухів і вбивств від Карачі до Кветти, не розрізняючи між жінками, дітьми і старими. Як і раніше, нинішні зрадники продовжують дозволяти Америці утримувати свої фортеці замасковані під посольства і консульства у наших головних містах, і дозволяють їй чинити змови проти нас і зустрічатися зі своїми агентами серед білого дня для виконання у життя цих змов. Дрони продовжують обрушувати будинки на наші голови, у той час як правителі продовжують постачати хрестоносцям паливо і запчастини для цих дронів через лінії тилового забезпечення НАТО. І коли американці починають закликати до переговорів по Афганістану, для того щоб зберегти свою постійну присутність на підступах до нашої країни під виглядом обмеженого або часткового виводу військ, Каяні, Наваз Шаріф, їх міністр внутрішніх справ і їх когорта працюють вдень і вночі щоб забезпечити їх прикриттям.

Без Ісламу і його Халіфату, нинішні правителі руйнують нашу економіку, подібно до тих, хто був до них, не дивлячись на те, що Пакистан володіє рясними природними ресурсами. Нинішній режим затвердив бюджет по указкам МВФ, який позбавляє нас користі від величезного багатства наших земель. Підходи, проголошені міністром фінансів режиму Каяні-Шаріфа під час його промови, присвяченої бюджету, підтверджують, що наше положення буде погіршуватися навіть більше, ніж ми можемо собі це уявити. Бюджет режиму Каяні-Шаріфа на 2013-2014р. має на увазі подальшу приватизацію енергоресурсів, що є причиною нестачі електроенергії та її недоступності. Також він має на увазі подальше збільшення руйнівного оподаткування,яке душить і руйнує нашу промисловість і сільське господарство, а також має на увазі зменшення вартості Рупії, що призведе до постійного значного зростання цін.

Тому, ми страждаємо від шкоди наших ворогів у цьому місяці Рамадан, який у минулому вшановувався струшуванням землі мобілізованими арміями мусульман, а небеса розривалися від звуків металу, вогню війни і вигуків “Аллах великий”, у той час як вороги рятувалися втечею у страху або відправлялися в Пекло, охоплені жахом! Ми голодуємо і наражаємося на випробування у цей місяць, під час якого попередні покоління, забезпечуючи перемогу для Ісламу були зайняті несенням розквіту і добробуту для немусульман у визволених землях, прокладаючи тим самим дорогу для їх прийняття релігії Істини. Рамадан позбавлений свого права, адже нинішній режим Каяні-Шаріфа, подібно режимам до нього, стоїть між нами і виконанням нашої релігії Ісламу, за допомогою нашої держави — Халіфат.

Більш того, вони не лише відмовляються відійти у бік, щоб ми змогли піднести Іслам, але й використовують силу у благо своїх американських хазяїв проти військових офіцерів і політиків, які намагаються надати Ісламу підтримку. Саме тому ці зрадники переслідують щирих офіцерів, що стоять на боці Ісламу, подібних до бригадного-генерала — Алі Хана, а також щирих політиків, які закликають до Халіфату, подібно до братів з Хізб ут-Тарір включаючи офіційного представника партії у Пакистані Навіда Бута, якого було викрадено головорізами Каяні рік назад, 11 травня 2012р.

О мусульмани Пакистану!

 Наявність нинішніх правителів, що правлять силою, утримують нас від Ісламу, виказують лояльність до наших ворогів і ослухаються наказів Аллаха ﷻ та Його Посланця ﷺ, само по собі є ознакою повернення Ісламу і його Халіфату. Воістину, Посланець Аллаха ﷺ підтвердив наявність насильницького правління перед поверненням Халіфату. Ахмад передає,що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

 «Потім прибуде тиранія, яка прибуде з волі Аллаха. Потім Аллах побажає прибрати її і прибере. Потім прибуде Халіфат за методом пророкування» і після цього Пророк ﷺ замовкнув».

У цей місяць Рамадан ознаки скорого повернення Халіфату проявляються як у наших правителях, так і в нас самих.  Однак, не дивлячись на ці надихаючі ознаки, ми будемо страждати доти, допоки ми не припинимо свій піст мовчанки у відношенні цих віроломних режимів і не станемо працювати для істинних змін — Ісламу, який виконується в Халіфаті. Знайте, що страждання очікують не лише тих, хто править куфром, але й тих, хто будучи свідком цього, виказував бездіяльність. Аллах ﷻ говорить:

وَاتَّقُوا فِتْنَةً لَّا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنكُمْ خَاصَّةً ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّـهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ ﴿٢٥﴾

«Бійтеся спокуси, яка вразить не лише тих із вас, хто був несправедливий. І знайте, що Алла суворий у покаранні». (8:25).

Одна лиш мольба, поза залежністю від того, як багаторазово вона здійснюється, не забезпечить позбавлення, допоки вона не з'єднається з ісламським обов'язком звіту правителя, наказування схвалюваного і заборони засуджуваного. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

“Присягаюсь тим, у чиїх руках моя душа, ви повинні наказувати схвалюване і забороняти засуджуване, інакше Аллах пошле вам покарання від себе, так що ви будете закликати до нього, але він не буде відповідати вам” (Ахмад і Тірмізі).

О мусульмани в озброєних силах! О люди вогню і сталі!

Насильницьке правління не існує над нами через міць ворогів, а існує дякуючи вам, нашим озброєним силам. Купка зрадників і порушників присяги у військовому керівництві, Каяні і клуб його союзників, поцупили наші озброєні сили і спрямували вашу силу в русло підтримки наказів, законів західних кяфірів у наших землях. У ваших руках можливість відновити наше право. Ви люди вогню і сталі, ансари сьогоднішніх днів, чиї славетні і шановані пращури (р.а.) надали Нусрат для встановлення Ісламу у якості держави в Медіні. У ваших руках можливість надати Нусрат (матеріальну підтримку) Хізб ут-Тахрір, на чолі з його аміром, видатним правознавцем і державним діячем, шейхом Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта, для встановлення Халіфату. Лише тоді буде відновлено права Рамадану, як благословенного місяцю перемог. Тому, нехай цей  Рамадан стане першим Рамаданом Халіфату, який повернувся і Рамаданом відновленням статусу цього місяцю як місяцю перемог. Аллах ﷻ говорить:

 إِن يَنصُرْ‌كُمُ اللَّـهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ ۖ وَإِن يَخْذُلْكُمْ فَمَن ذَا الَّذِي يَنصُرُ‌كُم مِّن بَعْدِهِ ۗ وَعَلَى اللَّـهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ ﴿١٦٠﴾

«Якщо Аллах надасть вам підтримку, то жоден не здолає вас. Якщо ж Він позбавить вас підтримки, то хто ж допоможе вам замість Нього? Нехай же на Аллаха сподіваються віруючі». (3:160).


 
Хізб ут-Тахрір Вілаят Пакистан

29 Шабан 1434р.х.8.07.2013р.

Головне меню