Бюджет МФВ для Пакистану за 2013-2014р.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Для того, щоб покласти край економічній експлуатації, потрібен Нусрат для Халіфату.

Хізб ут-Тахрір / вілаят Пакистану зібрав впливових людей у м. Лахор, найбільшому місті найбільшої провінції Пакистану Пенджаб, у якому проживає 10 млн. осіб. На даному заході член Хізб ут-Тахрір доктор Іфтікхар розкрив факт того, що без втілення шаріату мусульмани Пакистану будуть страждати від руйнівного підвищення цін на електроенергію, податкообкладання та інфляції.

Він також детально розкрив рішення шаріату для економічних проблем Пакистану, серед яких повернення енергетичних активів у громадську власність, що має на меті припинення їх приватизації, запровадження низки законів шаріату, що регламентують прибутки держави для того, щоб покласти край несправедливому податкообкладанню, як податки на товари та послуги, та податок на прибуток, а також ґрунтування валюти держави на сталій основі біметалевого золото-срібного стандарту.
 
Хізб ут-Тахрвр закликає озброєні сили відкинути експлуатацію їх можливостей для встановлення демократії та диктатури над мусульманами, занурюючи їх в економічні страждання та зовнішньополітичне приниження. Хізб ут-Тахрір під керівництвом свого аміра, видатного правовіда, шейха Ата ібн Халіл Абу Ар-Рашти, закликає мусульман в озброєних силах надати Нусрат для повернення Халіфату у чисті та благі землі Пакистану.

Довідка: Промова доктора Іфтікхара доступна за наступною адресою:     

http://www.dailymotion.com/video/x11mecl_pakistan-s-economy-under-the-khilafah_news#.UdnnFMWZ98E

http://pk.tl/1ck9


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан.

Головне меню