Видано буклет «Визволіть Навіда Бута»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ ۗ إِنَّ اللَّـهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ‌

«Скажи: «Помріть від своєї злоби!». (3:119).

Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистану видав буклет, щоб висвітлити міжнародні зусилля Хізб ут-Тахрір під керівництвом його аміра, видатного вченого юриста шейха Ата ібн Халіля Абу ар-Рашти, спрямовані на визволення найвиднішого голосу у підтримку Халіфату в Пакистані, Навіда Бута, місцезнаходження якого невідоме з часу його викрадення головорізами Каяні 11 травня 2012р. Своїми протестними акціями і делегаціями мусульмани в усьому світі показали, що Навід Бут, офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Пакистані, може бути загублений на час, але ніколи не може бути забутий.

Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистану запевнює Умму, що ця світова кампанія привела до оскаженіння зрадників у політичному і військовому керівництві. Демонструючи свою ницу  природу, зрадники задіяли свої соратників, що вони створили прес-релізи з погрозами у відношенні безпеки Навіда Бута. Хізб ут-Тарір/вілаят Пакистану відкрито проголошує зрадникам і їх невірним хазяям слова, ниспослані в Корані:

قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ ۗ إِنَّ اللَّـهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ‌

«Скажи: «Помріть від своєї злоби!». (3:119).

Хізб ут-Тахрір заявляє, що репресії тиранів лиш підтверджують те, що вони позбавлені істини, а також посилюють молитви тих, кого вони пригноблюють і прискорюють повернення Халіфату, адже мусульмани ніколи не зіщулювалися перед тиранами, а навпаки приходили в лють від чиїйсь непокори Аллаху ﷻ і Його Посланцю ﷺ. Хізб ут-Тахрір закликає Каяні та інших порушників присяги до відповіді за будь-яку шкоду, вчинену Навіду. Також Хізб категорично попереджує їх, що будь-яка шкода, завдана Навіду, навіть якщо це усього лише волос на його голові, лиш додасть до їх суворого покарання від рук праведного Халіфа. А покарання в наступному житті іще більше цього, якщо б вони лише зрозуміли!   

Окрім цього, у той час як режим здригається від заклику Умми до справедливості, Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистану проголошує про посилення своєї політичної кампанії по визволенню благородного сина Умми, Навіда Бута. Хізб закликає Умму, зокрема її синів і дочок у ЗМІ, юридичних послугах і організації з прав людини, продовжувати свою боротьбу доти, допоки ми не піднімемо Навіда Бута над своїми плечима.

Завантажити буклет «Визволіть Навіда Бута»: http://pk.tl/1coW

Інші публікації, що відносяться до даної кампанії:

Буклет «Слово Істини» про боротьбу Навіда Бута проти американського панування: http://pk.tl/1bnL

Буклет «Демократія» написаний Навідом Бутом до його викрадення:

http://pk.tl/1coX

 

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан.

Головне меню