Страждання народу Сирії на кордонах та переходах великі: Туреччина має намір збільшити їх страждання та приниження

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Намальовані кордони ворогами Ісламу із капіталістичних західних безбожних держав , і зміцнення цих кордонів для розділення країн та людей, не дають спати правителям ісламських країн у здійсненні та охороні цих кордонів і в приниженні мусульман ними. І ми звертаємо увагу на прикордонні переходи між Сирією та Туреччиною, ці кордони після того, як вони буди виходом для мусульман Сирії, які рятувались від гніту та вогню злочинця Башара, у справжній час, завдяки політиці правителів Туреччини, перетворились на жах, що навис над ними. І усе це завдяки старанням у здійснення політики Заходу, яка свята для цих правителів і яка викликає гнів Аллаха, Його Посланця та мусульман.

Ми бачили на власні очі, як деякі поліцейські злочинці із прикордонників, батогами та дубинками били людей! Ми бачили, як одного із тих, хто переходив кордон, з дитиною на руках, вік якої не перевищував десяти років, побили в усіх на очах! Ми бачили на власні очі іншого службовця в офіційній уніформі, на кордоні (бабу-с-саляма), який піднімав руку, з очами як у роз’яреного бика, над батьком, який з дружиною та дітьми хотів пройти на Сирію, цей прикордонник замахувався над ним, кажучи: не пройдеш … Завтра Рамадан, і ми хочемо відпочити! Батько дітей з усією покірністю, принижено відповідав прикордоннику: Будь ласка я хочу відвести дітей у наш дім… У відповідь прикордонник каже йому: іди геть звідси, інакше я поб’ю усіх вас. І незважаючи на те, що з ним поговорили, намагаючись відмовити його від його позиції, і розтлумачили що святість мусульманина більше у Аллаха, особливо у місяць Рамадан, він лаявся та кричав, а потім вигнав усіх, хто стояв на кордоні … Нам розповідали про такі випадки, і ми не вірили, доки це не відбулося з нами, і на наших очах. Потім ми впевнились на своєму досвіді в інформації від тих, хто перетинає цей кордон і посадових осіб у тому, що відповідальні у Туреччині вибирають із турків тих митників, які ненавидять революцію та її народ. І таким чином «здійснюють інновацію»у лихослів’ї  та ображанні людей з обох боків: тих, хто заходить до країни та тих, хто виходить з неї.   

Для цього ми в інформаційному офісі Хізб ут-Тахрір у Сирії, у якості тих, хто переслідує інтереси Умми та її захист від тиранії та несправедливості, настільки, наскільки ми у змозі дозволити собі це. Ми приймаємо також  виявлення та викриття правителів винуватців, які завдають болю Уммі, які у змові проти неї та затуляють очі на порушення їх переслідувачів. Ми вимагаємо у правителів Туреччини позбавитися від цього приниження, яке робить нам Америка для реалізації своїх планів та забезпечення своїх інтересів у регіоні. І ми закликаємо їх замість цього до слави, благочестя та богобоязливості, щоб Туреччини об’явила другий ісламський Халіфат і прийшла до Шаму, щоб допомогти їх братам, єдиній ісламській Уммі. Як це зробив Салахуддін та завойовник Мухаммад Фатіх. Ми сподіваємось, що це буде так, але куди їм до цього! Адже справи та політика цих правителів тісно пов’язана з пані Америкою, і це робить нас впевненими у тому, що вони не для цього, вони не можуть мати таку честь та положення у Господа світів. Те, що відбувається на кордоні, на переправах, про що ми згадали вище, це ніщо інше як політика їх хазяїв, яку покірно виконують ці правителі шестірки. Які дуже далекі від вчення та моралі Ісламу, який наказує нам поважати людину та усе, що існує, бути м’якими та милостивими до молодих та поважати літніх, і можливо, тоді Аллах помилує того, у кого на лобі написано:

«Той, хто впав у відчай щодо милості Аллаха».

І справа належить Аллаху, до і після.


    
Голова медіа офісу ХТ, Сирія

Хішам аль-Баба

Головне меню