О, мусульмани! Стережіться асадівського плану по дробленню Сирії!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

18 липня інформбюро курдської партії “Демократичний союз ” повідомило про те, що формування сирійського уряду Курдистану “Західний Курдистан ” є неминучим, що інженер Салех Мухаммед Муслім — лідер “Демократичного союзу ” планує очолити уряд.

З іншого боку Ширазад Аділь Язідій — офіційний представник “Народної  ради Західного Курдистану ” в інтерв'ю газеті “Близький Схід ” заявив, що на основі пропозиції “Народної ради Західного Курдистану ” ведеться підготування для проведення парламентських виборів, що приведе до формування місцевих органів влади по керуванню справами курдських районів у Сирії! Ця новина з'явилася на наступний день після вигнання революціонерів силами курдських бойовиків, а саме з населених пунктів Каміль і Рас-аль-Айн, які знаходяться на кордоні з Туреччиною, у середу 17 липня...

Насправді, підбурювання бойовиків курдської партії “Демократичний союз ” проти своїх же братів у рядах сирійських повстанців є підступним планом диявола. Намір же політичних лідерів у формуванні курдського уряду на півночі у Сирії іще більш підступний. Увесь асадівський режим пішов на дно на хвилях революції з усіх сторін. І він давно з гуркотом упав би, якщо б не допомога Ірану і його партії в Лівані, яка продовжила його життя на лічені дні. І перед цією бідою він шукає усі шляхи, які, може-таки ,  збережуть і врятують його до того часу, коли Америка зліпить нового агента, щоб замінити їм колишнього агента. У подібний час цей режим не соромиться вдатися до найпідступніших смут і найвитонченіших злочинів. Однак Всевишній Аллах говорить:

سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِنْدَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَ

«…Грішників же спіткає приниження перед Аллахом і тяжкі муки за те, що вони будували підступи» (06:124).

О, мусульмани з числа курдів і арабів!

Воістину, Іслам — це істинний шлях для людства у доктрині “Іман”, яка у своїй тиглі згуртувала усі нації і приналежності, і зробила братами у своїх просторах темношкірих і білошкірих, арабів і неарабів, затвердивши серед них ваги правосуддя і рівноправності. Благородний Пророк, нехай благословить його Аллах в привітає, сказав: «О, люди! Воістину ваш Господь – Єдиний, ваш прабатько – один, немає переваги араба над неарабом, в червоношкірого над чорношкірим, окрім як лише по богобоязливості. Воістину, найшанованіший перед Аллахом серед вас – найбільш богобоязливий». Будьте обережні і стережіться від потрапляння у співучасть з Америкою і її агентом — Башаром, який прагне роздробити вашу країну, зламати вашу цілісність і роз'єднати ваше слово! Відкиньте сліпі приналежності і джахілійські гасла, які ведуть лиш до погибелі у цьому світі (дунья) і до покарання у світі потойбічному (ахіра).

Хізб ут-Тахрір закликає вас бути рабами Аллаха і братами, а також працювати разом з нами усіма зусиллями і зі всією щирістю над встановленням Праведного Ісламського Халіфату. Ми закликаємо вас до заклику вашого Пророка, нехай благословить його Аллах і привітає, і того, що удостоїть вас честю заслужити вдоволення вашого Господа, Свят він і Великий. Ми закликаємо вас до встановлення Халіфату, який визволить Сирію від тероризму Асада і його режиму, а також від панування Америки і всього Заходу взагалі!

إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ

«І найшанованіший перед Аллахом серед вас – найбільш богобоязливий» (49:13).



Осман Баххаш

Керівник центрального медіа-офісу ХТ

Головне меню