Грішна рука, яка вбила жінок у Мансурі — це та ж грішна рука, яка вбила демонстрантів перед Республіканською гвардією, на площі Рамзеса і майбутній Халіфат буде тим, хто відсіче її, з волі Аллаха.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

У п'ятницю увечері 19.07.2013р. було вбито чотири жінки і поранено приблизно двадцяти чоловіків і жінок у демонстрації, до якої закликали Брати-мусульмани у місті Мансура, де на них напала озброєна банда у повній відсутності сил безпеки. За словами очевидців, сили безпеки прибули на місце події лише після того, як події посилилися, не дивлячись на те, що велика кількість громадян звернулись за допомогою іще на початку інциденту. Демонстранти були здивовані, коли позаду по їх ході було відкрито вогонь.

У цій бійні, без сумніву, стає зрозумілим, що ті, хто здійснював переворот, були проти  уявної демократії і вони дали зелене світло банді усунутого режиму Мубарака вбивати і залякувати, що нагадує поліцейську державу, яка канула. Вони доповнили трикутник вбивств! Першим ребром якого була армія, що вбила демонстрантів перед республіканською гвардією під час ранкової молитви. Своїми обманами вони не змогли приховати свої огидні злочини, за які у першу чергу повинна бути покарана команда Сісі — лідера перевороту. Друге ребро — це банда, яка виросла у затінку режиму, що канув і під наглядом внутрішніх справ. Сьогодні вони прокрадаються у демонстрації, щоб залякувати людей, бити, вбивати і давати привід силам безпеки з усією жорстокістю втручатися і розбивати страйки. Третє ребро трикутника вбивств — це поліцейські сили. Поліція прагне відновити свій авторитет, вбиваючи демонстрантів! Як це сталося на площі Рамзеса увечері у минулий понеділок 15/7.

Ми цілком усвідомлюємо, що грішна рука, яка вбиває сьогодні невинних — це та ж грішна рука, яка вбила сотні кращих молодих юнаків цієї Умми у часи революції 25/1. А також у часи подій на вулиці Мухаммада Махмуда, на стадіоні Бор Саїда, у Масперо та інші скоєні й досі скоювані вбивства проти народу Єгипту з того моменту, як люди повстали проти деспотичної і тиранічної держави, яка на протязі довгих років не давала їм спокою.  Це та ж рука, яка холоднокровно дає накази вбивати! Це ті ж руки, які не змінилися з моменту революції 25/1, оскільки вони досі приховуються за лаштунками і іще не торкнулося перетворення.

Незабаром настане день, коли буде піднесено цю Умму за допомогою праведного Халіфату за методом пророкування і буде захищено кров мусульман і немусульман, і їх честь. А також буде присічено руку Америки і її агентів у наших країнах і Умма поверне свою велич, гідність і пошану.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُون بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому забажає. Він - Могутній, Милосердний» (30:4,5).


Шаріф Заід

Офіційний представник інформаційного офісу ХТ Єгипет

Головне меню