Майбутні переговори слугують змовою проти ісламської Умми і її святинь. Палестинська влада та Організація визволення Палестини є паразитами на палестинській проблемі

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

У п'ятницю 19.07.2013 американська адміністрація в обличчі свого держсекретаря Джона Керрі заявила про те, що досягнуто узгодження, яке визначає основи відновлення прямих переговорів між палестинцями і “ізраїльтянами”. Керрі  сказав: «Основа відновлення миру іще не ясна і не була детально обговорена».

Дана заява з боку Америки, ворогу Ісламу і мусульман, відбувається за її втручання, агресії і панування у більшості регіонів ісламського світу. Це смути, які вона розвела у Єгипті; кров, що проливається у Сирії, Іраку, Афганістані і Пакистані безпосередньо її військами або за допомогою злочинних агентів, яких вона поставила правителями над мусульманами; а також злочини єврейської держави, що користується її заступництвом, у відношенні Палестини, її жителів і благословенної мечеті аль-Акса.

Ми в Хізб ут-Тахрір підкреслюємо відмову ісламської Умми від злочинної американської політики і її панування над нашими країнами. Ми відкидаємо втручання Америки у наші проблеми, у наші внутрішні і зовнішні справи, і підкреслюємо наступне:

1.  Усіляка країна і будь - яка проблема, у які втручається Америка, зазнають збитків. Вона робить жителів цих країн приниженими, проливає їх кров, позбавляє їх прав, грабує їх багатства і ставить у владі над ними найпідступніших людей. Вона є джерелом зла на землі.

2. Єврейська держава — це злочинна і терористична держава, яка захопила землю Палестини. Вона виганяє палестинців, знущається над ними, вбиває їх і опоганює їх святині, грабує їх багатства і руйнує їх будинки. Необхідно назавжди знищити цю державу, а не визнавати її і вести з нею переговори, поступаючись їй більшою частиною Палестини в обмін на нікчемне державне утворення, головною задачею якого є захист єврейської держави з її військами і колоніями поселенців.

3. Хоробрість Америки і єврейської держави у продовженні ними своїх злочинів пояснюється існуванням низьких і підступних правителів у мусульманських країнах, які не знають,  що таке гордість, не знають що таке свобода від рабства і панування. Ці правителі виказали приниженість і покірність ворогам Умми і відкинули у бік закони Ісламу. Так звана “палестинська влада ” зі своїм діячами відмовилася від більшої частини Палестини на користь євреїв і веде переговори за ту малу частину, що називається окупованими землями 67-го року.

4. Ми кажемо в адресу палестинської влади і Організації визволення Палестини (Фатх): усе, досить з нас! Не грайте з проблемою Палестини. Це не ваша проблема. Вищою проблемою і сенсом вашого життя є безпека євреїв, а не Палестини.  Приберіть геть від неї свої руки, і залиште її для її жителів. За Палестиною стоять мільйони мусульман, готових стати шахідами на шляху її визволення, і від цього їх утримують лиш правителі-агенти, які, як ви, слугують євреям і американцям.

5. Ви — неочікувана небезпека для Палестини і її жителів. Вдень і вночі ви безсоромним чином повторюєте про свою нетерплячку прийти до “остаточного ” рішення палестинської проблеми.  Ви поспішаєте війти у переговори по “остаточному статусу ”, тобто остаточно відмовитися від Палестини і вчинити остаточну зраду у відношенні до Аллаха, Його Посланця і віруючих. Невже вам не соромно, невже ви не страшитеся гніву Аллаха і гніву цієї Умми?

6. Тому палестинці і ісламська Умма, що стоїть за ними, повинні встати перед обличчям цих самозванців і позбавити їх можливості завершити проект урегулювання палестинської проблеми в інтересах Америки і єврейської держави. Вони повинні повернути рішення цієї проблеми Уммі, яка готова накинутися на цих деспотичних правителів, щоб усунути їх і встановити на їх місце мусульманського халіфа, який поведе ісламські армії для визволення Палестини та інших окупованих мусульманських країн, поставить кінець західним, і зокрема, американським втручанням у справи і проблеми мусульман. Ми в Хізб ут-Тахрір продовжуємо вести діяльність з Уммою для здійснення цього і сподіваємося, що, з волі Аллаха, усе це станеться незабаром.

    فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ

« Ти бачиш, що ті, чиї серця вражені недугою, поспішають серед них і говорять: «Ми боїмося, що нас спіткає лихо». Але, може бути, Аллах явить перемогу або Своє веління, і тоді вони стануть жалкувати про те, що приховували в собі» (5:52).



Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір,

Палестина

Головне меню