Наші ув’язнені потребують відвідування армії, яка їх звільнить, а не відвідування чиновника, який звинувачує їх у злочині

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Міністр закордонних справ йорданського режиму Насір Джуде на засіданні Палати представників заявив: «Міністерство закордонних справ у процесі організації відвідувань ув’язнених в ізраїльських в’язницях». Ми ж по відношенню до цих заяв, які ідуть від міністра закордонних справ держави, яка поважає її  суверенітет та її громадян, говоримо, що режим Йорданії згубив країну та проявив недбалість до святинь, переступив через кров шахідів та жертви героїв та вшанованих, коли підписав зрадницьку угоду боягузтва та сорому (Ваді-Араба), яка кинулася усієї своєю сутністю в обійми єврейського утворення.

Достатньо цьому ігнорування розумами мусульман, бо родини ув’язнених бажають звільнення їх синів, а їх ув’язнених не звільнять  відвідування та переписки, а навпаки приведення до руху танків, літаків та армій, загнаних у казарми.  

О, люди:

Якщо б режим в Йорданії поважав себе як режим, або поважав би своїх громадян, як він про це стверджує, то в основі не підписував би зрадницьких угод з потворним єврейським утворенням, у той час як його громадяни – ув’язнені у них. Не кажучи вже про те, що режим підписав угоду та вступив до неї з євреями, нехтуючи усіма законами Ісламу, які зобов’язують  об’явлення  війни єврейському утворенню та збереження цього положення, доки усі землі  Палестини не будуть очищені від будь-якої єврейської присутності.
 
О, мусульмани у благій Йорданії, Йорданії – місця збору та стійкості:

Не тільки для наших ув’язнених і для нашої мечеті аль-Акса, але і для усієї Палестини та решти окупованих мусульманських країн не підходить нічого, окрім системи Халіфату, яким вдовольнився для нас Аллах. Халіфат не іде на компроміс в істині,і не нехтує зобов’язаннями , і не принижує синів мусульман, не торгує їх кров’ю, і не нехтує святинями, не коїть підлості у релігії Аллаха, і не схвалює, не приймає і не підтримує вбивство синів мусульман. Не прагне до вдоволення людей через гнів Аллаха, не зміцнює ворогів Ісламу та мусульман у ресурсах країни та її багатствах. Тому ми закликаємо вас до роботи разом з Хізб ут-Тахрір для повернення держави величі та добра для людства у новій державі ісламського Халіфату, щоб насолоджуватися величчю та славою у цьому житті та у наступному.



Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Йорданія

Головне меню